Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 45χρονου από τον 36χρονο στο Δροσερό Ξάνθης

Συγγενείς και φίλοι του θύματος απειλούν με «αντίποινα»

Must Read

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 45χρονου Ρομά από τον 36χρονο ομόφυλό του θα έχει και συνέχεια, καθώς το κλίμα στο Δροσερό της Ξάνθης παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για βεντέτα.

Εξάλλου, μετά το άγριο φονικό και την οικειοθελή παράδοση του καθ’ ομολογίαν δράστη στις αρχές, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού μετέβησαν αγριεμένοι στην οικία του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Κατόπιν, συγγενείς και φίλοι του 45χρονου θύματος άρχισαν να αναρτούν  κι εκείνοι βίντεο στο TikTok, απειλώντας με εκδίκηση τον δράστη και την οικογένειά του.

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, παρά το γεγονός, πως ο ίδιος στο επίμαχο βίντεο που είχε αναρτήσει στην εν λόγω πλατφόρμα, ομολογώντας το έγκλημά του, αναφερόταν σε «κώδικα τιμής» και σε «αθέτηση συμφωνίας», ενώ τόνιζε  πως δεν ανέχεται να προσβάλλουν την οικογένειά του, αποκαλώντας τον 45χρονο «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά  σε κάποιο σημείο 36χρονος. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αφορμή για το έγκλημα αποτελεί ο χωρισμός του γιου του δράστη από την εγγονή του θύματος, με τον 36χρονο να θεωρεί πως ο 45χρονος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν για να τους παντρέψουν, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και χρηματική συναλλαγή.

Για 6.000 ευρώ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διάφορα ρεπορτάζ, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να να είχε καταβάλει 6.000 ευρώ στη συμφωνία της παντρειάς της ανήλικης εγγονής του θύματος με τον -επίσης ανήλικο- γιο του.

Θυμίζουμε πως, πέρα από τον δράστη, η αστυνομία έχει προχωρήσει και στη σύλληψη των τριών συνεργών του, κατά την εισβολή του στο σπίτι του θύματος και συγκεκριμένα των δύο γιων του 36χρονου, ετών 17 και 18, καθώς και του 17χρονου γαμπρού του.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This