Ανεξέλεγκτη η κατάσταση! Σφαίρα έσπασε τζάμι σε σχολείο στο Μενίδι

«Μέσα σε έναν μήνα βρήκαμε τέσσερις σφαίρες»

Must Read

«Βροχή» εξακολουθούν να πέφτουν οι σφαίρες στις Αχαρνές, την ώρα που ο Τάκης Θεοδωρικάκος υποδύεται τον influencer προεκλογικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα μια αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε το τζάμι ενός δημοτικού Σχολείου στο Μενίδι, ενώ είναι θαύμα που με τόσα περιστατικά, δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα κάποιο νέο θύμα.

Για τρίτη φορά, το 20ο δημοτικό σχολείο δέχτηκε «χτύπημα» από αδέσποτη σφαίρα. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου του σχολείου, Γιώργος Καχιόπουλος, οι καθαρίστριες εντόπισαν σπασμένο το τζάμι και είδαν τη σφαίρα, ενώ οι κάλυκες εντοπίστηκαν στο προαύλιο.

«Είμαι ο άνθρωπος που ειδοποιήθηκε από τις καθαρίστριες του σχολείου ότι υπάρχει ένα σπασμένο τζάμι στον δεύτερο όροφο. Πηγαίνοντας στον όροφο για να δω, διαπίστωσα μία τρύπα που λογικά θα ήταν από σφαίρα. Κατέβηκα στον πρώτο όροφο και εκεί υπήρχε η σφαίρα που είχε τρυπήσει το τζάμι», είπε και πρόσθεσε:

«Ειδοποίησα την Ασφάλεια, οι οποίοι ήρθαν και συνέλεξαν τη σφαίρα. Απ’ ό, τι μου είπαν, είναι από εννιάρι περίστροφο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκουμε σφαίρες. Πριν από μία εβδομάδα βρήκαμε τρεις σφαίρες, τις οποίες παραδώσαμε στις Αρχές. Μέσα σε έναν μήνα τέσσερις σφαίρες. Ακόμα δεν έχουμε απάντηση για τις τρεις σφαίρες. Μέχρι το μεσημέρι το τζάμι ήταν άθικτο. Σήμερα το πρωί τα παιδιά μού είπαν ότι το τζάμι ήταν σπασμένο».

Σημειώνεται ότι στο Μενίδι, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν 4 σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο μικρός Μάριος, ενώ το Πάσχα ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα κατά την διάρκεια γλεντιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This