Σοκ στο Βόλο: Αυτοκτόνησε πυροσβέστης, πατέρας πέντε παιδιών!

Οι λόγοι διερευνώνται

Must Read

«Παγωμένη» είναι από σήμερα το πρωί η τοπική κοινωνία του Βόλου από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ένας 45χρονος πυροσβέστης και πατέρας πέντε παιδιών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στις βόρειες συνοικίες πήγε σε απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή κοντά σε ένα μικρό εκκλησάκι και εκεί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ο άνδρας πήγαινε πολλές φορές στην συγκεκριμένη περιοχή για περπάτημα…

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ένα παλιό περίστροφο και δεν άνηκε στον ίδιο αλλά σε συγγενικό του πρόσωπο.

Το άψυχο σώμα του 45χρονου βρέθηκε σήμερα το πρωί.  Οι συγγενείς του ανησύχησαν που δεν ήταν στο σπίτι και τον αναζήτησαν. Πήγαν στο σημείο και τον είδαν χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του ερευνώνται.

Ο εκλιπών υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 45χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έκανε συχνά χρήση αδειών από την δουλειά του. Μάλιστα, είχε επιστρέψει από άδεια πρόσφατα. Γενικά, ήταν άνθρωπος «κλειστός» και αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This