Τέμπη: «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές» – Συγκίνηση στην συγκέντρωση και πορεία των συγγενών των θυμάτων

Δεν έλειψε η ένταση

Must Read

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στην Λάρισα όπου συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία προκειμένου να «φωνάξουν» ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, οι συγγενείς των θυμάτων άρχισαν να προσέρχονται το πρωί στην πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας ενώ ανήρτησαν πανό για την τραγωδία και άναψαν κεριά.

Στην πλατεία ήταν και άλλοι πολίτες που θέλησαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους, όπως επίσης η Ζωή Κωνσταντόπουλου και η Άννα Βαγενά.

Ωστόσο, επικράτησε ένταση για λίγα λεπτά καθώς υπήρχε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ υπαλλήλων του ΟΣΕ και συγγενών θυμάτων , ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού.Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ενώ δεν διευκρινίστηκε ο λόγος που προκλήθηκε ο καβγάς.

Στη συνέχεια οι συγγενείς και οι πολίτες έκαναν πορεία στους δρόμους της Λάρισας καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.

Δείτε τι είπαν συγγενείς θυμάτων:

(φωτογραφίες larissanet.gr)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This