Θρήνος στην κηδεία του 21χρονου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή

Must Read

Συγγενείς, φίλοι και αθλητές αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης τον αδικοχαμένο νέο Αδαμάντιο Μαντή. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου για το τελευταίο αντίο στον 21χρονο πολίστα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του που σπάραξε στο κλάμα χωρίς ακόμα να μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, με λευκά πουκάμισα οι συμμαθητές του τίμησαν τον φίλο τους.

«Νιώθω οργή, τον έχασα άδικα», έλεγε και ξανάλεγε η μητέρα του άτυχου πολίστα.

Ο Αδαμάντιος Μαντής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος τις πρώτες ώρες της Κυριακής, στις 3/11 και σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Συγκλονισμένοι ήταν όλοι και στην κηδεία του νεαρού αθλητή, το φέρετρο του οποίου έφερε τη σημαία της ομάδα του, του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Παρών ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης, που έχει γράψει “χρυσή” ιστορία στο πόλο και με την Εθνική Ελλάδας, εκπροσωπώντας το άθλημα που λάτρευε ο δύστυχος νέος. Μαζί είχαν υπάρξει και συμπαίκτες στον Υδραϊκό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This