Τρίκαλα: Θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Must Read

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 15χρονης που έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στα Τρίκαλα σε σχολική εκδρομή και είχε πάει να διασκεδάσει σε νυκτερινό μαγαζί μαζί με τους συμμαθητές της.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» ότι το άτυχο κορίτσι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Όλα συνέβησαν περίπου στη 1 τα ξημερώματα όταν η 15χρονη δεν αισθάνθηκε καλά και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Στο χώρο βρισκόταν ένας γιατρός, φίλος των εκπαιδευτικών που συνόδευαν τους μαθητές στην εκδρομή και άμεσα πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και το επανέφερε στη ζωή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο επεισόδιο, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή επί περίπου δύο ώρες, όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς της 15χρονης που έφτασαν από την Αθήνα, ενημερώθηκαν από τους ψυχολόγους για τα όσα συνέβησαν και πλέον, αναμένουν τη νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Σημειώνεται πως οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» ανακοπή καρδιάς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.




Της βάλαμε βηματοδότη, αλλά δεν τα κατάφερε

Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων προκειμένου να καταφέρουν να επαναφέρουν στη ζωή την 15χρονη περιέγραψε ο διοικητής, Κώστας Γρηγορίου.

«Ξεκινήσαμε να της κάνουμε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια τη διασωληνώσαμε. Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, της βάλαμε βηματοδότη αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από δύο ώρες το κοριτσάκι κατέληξε», ανέφερε ο διοικητής, επισημαίνοντας ότι το κορίτσι ήρθε με ασθενοφόρο περίπου στη 1.17 τα ξημερώματα στα επείγοντα περιστατικά.

Οι τραγικοί γονείς της 15χρονης έσπευσαν άμεσα στο νοσοκομείο και όπως τόνισε ο κ. Γρηγορίου, ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για το τι είχε συμβεί.

«Ο ψυχολόγος μας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν το παιδί τους», κατέληξε ο διοικητής.

Διαβάστε επίσης:

Nεκρή 15χρονη στα Τρίκαλα: Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου για τις προσπάθειες διάσωσης

Τραγωδία στα Τρίκαλα: «Έσβησε» 15χρονη που είχε πάει σχολική εκδρομή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This