Μητέρα 16χρονου Καλαμάτα: «Τον απειλούν ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του ακόμη»

Must Read

«Μουδιασμένοι» παραμένουν οι μαθητές, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού, από ομάδα συνομηλίκων τους, το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή κάτω από την Πλατεία Υπαπαντής, όταν δυο ανήλικοι 15 και 16 ετών, δέχθηκαν επίθεση από παρέα συνομηλίκων τους, με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα. Η Αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο, ενώ ο 16χρονος πήρε εξιτήριο.

«Αυτό που έγινε ήταν ότι το παιδί μου βγήκε έξω την Παρασκευή, έπεσε θύμα ενός άλλου παιδιού που τους χειρίστηκε. Χειρίστηκε όλη την παρέα, που ήταν γύρω στα 6 με 7 άτομα. Ένας συναθλητής τους, που ήταν εκτός παρέας, και τους παρέσυρε σε αυτό το γαϊτανάκι της κακοποίησης, δίνοντας το τηλέφωνο των παιδιών μας στους παραβατικούς», είπε η μητέρα του 16χρονου νωρίτερα σήμερα το πρωί σε δηλώσεις της και συνέχισε:

«Πήραν το ένα από τα παιδιά μας τηλέφωνο και άρχιζαν και τους βρίζανε. Γιατί ο γιος μου, που έφαγε το ξύλο, είναι ένας αθλητής, γνωστό παιδί στην Καλαμάτα. Έχει περάσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι καλό μαθητής. Θέλεις να τα λερώσεις αυτά τα παιδιά όταν είσαι παραβατικός. Και βρήκαν ευκαιρία οι παραβατικοί μέσω αυτού του κοινού γνωστού τους. Τους είπε εφόσον σας πήραν τηλέφωνο και σας απειλούνε, πάμε να τους ζητήσετε συγγνώμη και ας μη φταίτε, για να μη μπλέξετε παραπάνω. Και εκεί έγινε το κακό».

«Τον κάνανε σαν τσουβάλι στο δρόμο και τον κλωτσάγανε»

Όπως περιέγραψε η μητέρα του 16χρονου, ο γιος της δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο.

«Του ρίξανε μία γροθιά, τον ζαλίσανε, έπεσε κάτω και μετά το κάνανε σαν, δεν θέλω να τα λέω, στενοχωριέμαι… Τον κάνανε σαν τσουβάλι στο δρόμο και τον κλωτσάγανε. Μου το είπαν πολλοί γνωστοί, η μισή Καλαμάτα τους είδε», είπε και συμπλήρωσε πως ο γιος της, ως ο μεγαλύτερος της παρέας, ήταν εκείνος που πήγε να ζητήσει συγνώμη από τους παραβατικούς.

Οι οικογένειες των δύο παιδιών προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ. «Τους γνωρίζω σαν συλλήψεις στην Καλαμάτα, ότι έχουν συλληφθεί ξανά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί», συμπλήρωσε η μητέρα.

Ο γιος της έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται σπίτι του, όπου τον επισκέπτονται οι φίλοι του. Ωστόσο, η παρέα των νταήδων συνεχίζει να τον απειλεί. «Του είπαν θα τον βρουν έξω, ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Νέο περιστατικό βίας στην Καλαμάτα: Χειροπέδες σε ανήλικους για επίθεση σε συνομηλίκους τους

Διαβάστε επίσης: Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων από συνομηλίκους τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This