Γιάννης Ρώτας: Πέθανε ο ταλαιπωρημένος ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη

Άφησε την τελευταία του πνοή στο Γηροκομείο Αθηνών - Ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χαμό του Στάθη Ψάλτη

Must Read

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδερφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει, ο Γιάννης Ρώτας, ο οποίος ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος μετά τον χαμό του αδερφού του:

«Μόλις πληροφορήθηκαμε από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου πριν λίγα χρόνια είχαμε μεταφέρει με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ τον προσφιλή μας συνάδελφο και αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ότι έφυγε ξαφνικά από την ζωή… Ο συμπαθής μας φίλος, ταλαιπωρημένος μετά τον θάνατο του Στάθη, έζησε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών όπου τον πρόσεχαν ιδιαίτερα… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Γιάννη» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Γιάννης Ρώτας και Στάθης Ψάλτης έπαιξαν μαζί σε ταινίες όπως «Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια» κ.α.

Σε συνέντευξή του το 2021 στην Espresso, ο Γιάννης Ρώτας είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για τον χαμό του αδερφού του:

«Ο ίδιος μάλιστα δεν ήθελε να μάθω ότι είναι άρρωστος. Εκανε τα πάντα για να μη μάθω ότι έχει καρκίνο στο κεφάλι. Είχε απαγορεύσει ακόμα και στην κόρη του Μαρία να μου πει οτιδήποτε σε σχέση με την υγεία του, για να μη στενοχωρηθώ. Οταν μου το ανακοίνωσαν, κόντεψα να φάω τους τοίχους. Εκλαιγα νύχτα μέρα, γιατί δεν ήξερα πώς θα τον αντιμετώπιζα. Την πρώτη φορά που πήγα στο νοσοκομείο να τον δω δάγκωνα τα χείλη μου να μην κλάψω. Μέσα μου έλεγα το «Πάτερ Ημών» για να πάρω δύναμη. Οταν τον αντίκρισα, είδα έναν Στάθη ίδιο με εκείνον που παίζαμε στο θέατρο πριν από τριάντα και σαράντα χρόνια. Δεν του ‘χε φύγει ούτε τρίχα από τις χημειοθεραπείες. Αντιθέτως ήταν πανέμορφος στα μάτια μου. Μάλιστα ο γιατρός του μου είπε έξω από το δωμάτιο: «Κύριε Ρώτα, εγώ τον Στάθη σε δέκα μέρες θα τον κάνω να πάει περπατώντας στο σπίτι». Το βράδυ της ίδιας μέρας τον έβαλαν στην Εντατική από λοίμωξη και μία βδομάδα μετά έφυγε από τη ζωή» είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This