Απίστευτη καταγγελία: «Με χρήματα του ΟΑΕΔ η προεκλογική εκστρατεία του διοικητή του»

«Χρησιμοποιεί πόρους που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την καμπάνια της Ν.Δ.»

Must Read

Στην καταγγελία ότι η συμμετοχή του διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη στην προεκλογική εκστρατεία γίνεται με πόρους του Οργανισμού προχώρησε η Ομοσπονδία Εργαζομένων.

«Εσχάτως είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της Ν.Δ.) Αχαΐας. Ανερυθρίαστα και αλαζονικά ο διοικητής του ΟΑΕΔ, ο διοικητής που έχει στην αρμοδιότητά του τη στήριξη των ανέργων, χρησιμοποιεί τον Οργανισμό και τους ανέργους για προσωπική και κομματική στήριξη» αναφέρουν σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας ΟΑΕΔ Γιώργος Μακράκης και ο γενικός γραμματέας Κ. Τηλιγάδας.

Υποστηρίζουν ότι εδώ και καιρό έχουν επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του διοικητή του ΟΑΕΔ, δηλαδή ότι χρησιμοποιεί πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ.

«Είδαμε παρέλαση στελεχών της Ν.Δ. στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7.200.000 ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη Ν.Δ., είδαμε κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του διοικητή» αναφέρουν επίσης οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This