Τύρναβος: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 22χρονης

Δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη καταγγέλλουσα, ανέφερε ο ιατροδικαστής Λάρισας

Must Read

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 22χρονης, το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο, οι τρεις εξ αυτών υπό όρους.

Οι όροι που επιβλήθηκαν στους τρεις που κατηγορούνται για τον βιασμό, είναι να μην πλησιάζουν την 22χρονη, καθώς και να αναλάβει την επιμέλειά τους επιθεωρητής ανηλίκων, ενώ όσον αφορά στον 14χρονο, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια και συγκεκριμένα ότι κατέγραφε τον βιασμό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη καταγγέλλουσα. Ωστόσο όπως ανέφερε ο ίδιος στο larissanet.gr, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων, για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

«Εξετέλεσα μετά από παραγγελία του Α.Τ. Τυρνάβου την ιατροδικαστική εξέταση 22χρονης, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν τελεστεί εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, πρέπει να συναξιολογήσουμε πάρα πολλές παραμέτρους και θα ήταν σκόπιμο αυτή τη στιγμή να μην πω κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια γρήγορη προσέγγιση. Καλά θα ήταν να αναμένουμε όλα τα αποτελέσματα και από συναφείς επικουρικές ειδικότητες. Η έννοια του βιασμού έχει πάρα πολλές παραμέτρους, υπάρχει βιασμός με την άσκηση σωματικής βίας, αλλά υπάρχουν και πολλές φορές περιπτώσεις τελέσεως συνουσίας χωρίς να υπάρχει εμφανής –τουλάχιστον μακροσκοπικά– άσκηση σωματικής βίας. Ο βιασμός είναι βιασμός, σύμφωνα με τις παραμέτρους που επιβάλλει το νομικό πλαίσιο. Στα πλαίσια της εμφάνισης κακώσεων που να τεκμηριώνουν κατά αδιάσειστο τρόπο τον βιασμό, αυτό δεν προκύπτει. Όμως υπάρχουν παράμετροι οι οποίες συναξιολογούνται και ενδεχομένως να είναι εκείνες που θα δώσουν το αποτέλεσμα που θα μας διαφωτίσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Λάρισας.

Σημειώνεται πως η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως φεύγοντας από το παζάρι στον Τύρναβο για τη Λάρισα, τέσσερις ανήλικοι την παρέσυραν σε μια οικοδομή και την βίασαν, ενώ ένας πέμπτος κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη. Από την πλευρά τους, οι συλληφθέντες υποστηρίζουν πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, ωστόσο η ίδια περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα έζησε στα χέρια τους, τονίζοντας πως ένας πέμπτος ανήλικος κατέγραφε τον ομαδικό βιασμό της.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This