Σήμερα η νεκροψία του βρέφους που ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο στην Άρτα – Τι λέει η αναφορά της ΕΛΑΣ

Ο 36χρονος πατέρας φυλάσσεται φρουρούμενος από 10 αστυνομικούς - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα

Must Read

Σήμερα, Τετάρτη 10/5, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα, το οποίο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για πολλές ώρες.

Εφιαλτικά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης του νεκρού μωρού, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του σε αυτοκίνητο. Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν εάν πίσω από την εγκατάλειψη υπήρχε κάτι άλλο… Η αναφορά της Ελληνικής Αστυνομίας περιλαμβάνει τα εξής: «Το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας ότι στις 15.00 διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση άσφυγμη και κυανωτική βρέφος πεντέμισι μηνών από τον πατέρα του με ίδια μέσα. Το βρέφος υποβλήθηκε σε ανάνηψη, πλην όμως στις 15.40 κατέληξε. Προανακριτικά προέκυψε ότι ο πατέρας του στις 7.00 τοποθέτησε το βρέφος σε ειδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με σκοπό να το παραδώσει σε βρεφονηπιακό σταθμό της Άρτας. Κατευθύνθηκε στην ΔΕΔΔΗΕ Άρτας, όπου εργάζεται, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην οδό Αρτινών Πεσόντων, έχοντας το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Λευκάδα για υπηρεσιακούς λόγους, χωρίς να παραδώσει το βρέφος στο βρεφονηπιακό σταθμό. Στις 14.40, ευρισκόμενος στη Λευκάδα αντιλήφθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ότι ξέχασε το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε στην πόλη της Άρτας. Με τη σύζυγό του και μητέρα του βρέφους μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο».

 



Εντωμεταξύ, ο 36χρονος πατέρας φυλάσσεται φρουρούμενος από 10 αστυνομικούς στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η μητέρα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η εισαγωγή του ζευγαριού αποφασίστηκε όταν και οι δύο λιποθύμησαν όταν αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί στο βρέφος.

 

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο». Πήγε στην Άρτα, όμως, ήταν πλέον αργά καθώς το παιδί ήταν αναίσθητο και με αφρούς στο στόμα. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This