Λάζαρος Λασκαρίδης: Στη 13.30 η κηδεία του στην Καλλιθέα

Must Read

«Βαρύ» και μέσα στη θλίψη είναι το κλίμα σήμερα στην Καλλιθέα καθώς σε μία ώρα η οικογένεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του θα τον αποχαιρετίσουν για πάντα.

Η κηδεία του άτυχου αντιδημάρχου και δημοσιογράφου ο οποίος έφυγε από την ζωή με τραγικό τρόπο θα τελεστεί σήμερα στη13.30, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Η παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137).

Σήμερα, το ωδείο της περιοχής «Οδυσσέας Δημητριάδης» θα παραμείνει κλειστό στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους που έχει οριστεί.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έπεσε από το μπαλκόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Καλλιθέας όταν είχε βγει σε αυτό στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε για την ονοματοδοσία για να πάρει λίγο αέρα.

Ο άτυχος 53χρονος είχε ακουμπήσει στο κάγκελο το οποίο ήταν σαθρό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων.

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά την μάχη που έδωσε δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.






Δείτε επίσης:

Ανεξίτηλο το αποτύπωμα του Λάζαρου Λασκαρίδη – Θρήνος, συντριβή και τριήμερο πένθος στο Δήμο Καλλιθέας

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This