Τέμπη: Προθεσμία για τις 26 Μάϊου για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και μέλη του ΟΣΕ

Αναμένεται το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων

Must Read

Συνεχίζεται η διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών καθώς σήμερα την πόρτα του εφέτη ανακριτή πέρασαν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπυρίδωνας Πατέρας, και τα στελέχη του Οργανισμού, Αθανάσιος Κοττάρας και Στυλιανή Κολιοπουλου.

Είχε προηγηθεί δίωξη που άσκησε σε βάρος τους για παράβαση καθήκοντος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, όσον αφορά στην έγκριση της μετάταξης του 59χρονου σταθμάρχη αν και είχε υπερβεί το προβλεπόμενο όριο ηλικίας.

Ωστόσο, η διαδικασία δεν προχώρησε περαιτέρω καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και οι τρεις ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στην ανακριτή και προσδιορίστηκε η παρουσία τους για απολογία στις 26 Μαΐου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για τη λειτουργία ή μη της τηλεδιοίκησης και τον ρόλο που έπαιξε στη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών από την οποία έχασαν την ζωή τους τουλάχιστον 57 άνθρωποι.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

«Ζορίστηκε» στο debate ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις υποκλοπές και την τραγωδία των Τεμπών

Αισχρή μεθόδευση Μαξίμου: Η εικόνα «Αξιον Εστί» να μην περάσει από τον τόπο της τραγωδίας

Νέα ευρήματα για την τραγωδία των Τεμπών: Η χαρτογράφηση των θυμάτων ανά βαγόνι και η καύσιμη ύλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This