Σοβαρότατη καταγγελία Γενηδούνια: Θέλουν να λειτουργήσει μονή γραμμή 130 χλμ. γιατί δεν υπάρχει κλειδούχος!

Καμία ντροπή! Η κυβέρνηση φαίνεται πως ξέχασε ήδη την τραγωδία στα Τέμπη!

Must Read

Πολλαπλά σοκ και σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με το αν η κυβέρνηση είναι πραγματικά στα καλά της προκαλεί η νέα σοβαρότατη καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), Κώστας Γενηδούνιας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων φαίνεται πως γίνεται κάτω από τις ίδιες τραγικές συνθήκες που υπήρχαν και πριν το πρωτοφανές δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Γενηδούνιας, σε ένα κομμάτι του σιδηροδρομικού δικτύου μήκους 130 χλμ. που συνδέει την Λάρισα με το Πλατύ Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί μονή γραμμή καθώς δεν υπάρχει προσωπικό και συγκεκριμένα διαθέσιμος κλειδούχος στο σταθμό του Λιτοχωρίου!

Ξεσπώντας για αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος των μηχανοδηγών αναφέρει «αν δεν ντρέπεται και η ντροπή ποιος ντρέπεται;» ενώ αναφέρει πως το ΔΣ του σωματείου θα κάνει έκτακτη συνεδρίαση.

Το σωματείο των μηχανοδηγών είχαν κάνει αρκετές καταγγελίες πριν από την τραγωδία χωρίς να ληφθεί υπόψη από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές.

Η νέα καταγγελία είναι πραγματικά σοκαριστική και αποδεικνύει ότι η περιβόητη επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων μετά τα Τέμπη πραγματοποιήθηκε μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις ενώ πραγματικά δεν έχει γίνει τίποτα από πλευράς στελέχωσης προσωπικού και των αναγκαίων έργων για να υπάρχει καλή λειτουργία κα ασφάλεια στον σιδηρόδομο.

Δείτε τι έγραψε ο κ. Γενηδούνιας:

«Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει “επανεκκίνηση”. Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ.

Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα “βραχυκύκλωμα”. Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε επίσης:

Οργή στις Σέρρες για τον Καραμανλή! Στους δρόμους για τα Τέμπη

Ο ΟΣΕ ζητά να αυξηθεί η ταχύτητα στα τρένα στα 140 χιλιόμετρα! – «Πώς θα αυξηθούν οι ταχύτητες αν τίποτα δεν έχει αλλάξει;»

Hellenic Train: Νέα δρομολόγια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη – Πότε ξεκινούν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This