Εντοπίστηκε νεκρή η τουρίστρια που αναζητούσε η Νικολούλη στην Τέλενδο

Νεκρή σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε η 75χρονη Βρετανίδα

Must Read

Νεκρή εντοπίστηκε η 75χρονη βρετανίδα που είχε εξαφανιστεί στην Τέλενδο, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της.

Η 75χρονη τουρίστρια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 30 Απριλίου, βρέθηκε νεκρή σε δύσβατη περιοχή στην Αγία Τριάδα. Τη σορό της ανέσυραν άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην περιοχή.

Η Σούζαν Χαρτ είχε επισκεφθεί το νησί με τον σύζυγό της και έναν φίλο τους, με στόχο να κάνουν αναρρίχηση. Η 75χρονη γυναίκα ωστόσο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν θα συνόδευε τον άντρα της και τον φίλο τους. Όπως είχαν συμφωνήσει, θα τους περίμενε στο μοναδικό ταβερνάκι που υπάρχει στο νησί, ωστόσο όταν οι δύο φίλοι επέστρεψαν, η 75χρονη είχε εξαφανιστεί.

Με την περίπτωση της Βρετανίδας τουρίστριας είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη, προβάλλοντας την εξαφάνιση και τις εκκλήσεις του συζύγου του στην εκπομπή. Η ίδια μάλιστα είχε σημειώσει ότι υπήρχαν πιέσεις από τη βρετανική πρεσβεία, για να γίνουν συντονισμένα οι απαραίτητες έρευνες, καθώς εδώ και δύο μήνες δεν υπήρχε κανένα εύρημα. «Δεν έχει άνοια, έχει κάποια πάθηση που ξεχνάει όταν αφυδατώνεται» είχε δηλώσει ο σύζυγος της αγνοούμενης στο Φως στο Τούνελ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This