Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Ερωτοτροπούσαν μπροστά στα μάτια μας, ήμαρτον πια…»

Must Read

«Τώρα κάνουν και σεξ οι άστεγοι, μπροστά στα μάτια μας, στις εισόδους του Νοσοκομείου και ενώ ο κόσμος πάει στη δουλειά του ή επισκέπτεται συγγενείς…», καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ!

Καθημερινά είναι τα φαινόμενα ανομίας στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπως κατήγγειλε για άλλη μία φορά και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Υφίσταται η ύπαρξη παραβατικών στοιχείων στους χώρους του νοσοκομείου, ένα πρόβλημα το οποίο είναι χρόνιο ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση που επικρατεί παρουσιάζει επιδείνωση.

Αποτέλεσμα αυτού, να τρομοκρατούνται – ιδίως τις νυχτερινές ώρες – εργαζόμενοι και ασθενείς. Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, γνωστοποίησε ένα απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του! Ο ίδιος έγινε μάρτυρας δημόσιας σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ δύο αστέγων στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: «Μπάτε σκύλοι αλέστε» στο ΑΧΕΠΑ! Ναρκέμποροι πουλάνε την πραμάτεια τους ακόμα και μέσα στους θαλάμους

Όπως είπε ο κ. Κοροξενός, το εν λόγω περιστατικό έγινε στη μία από τις πέντε εισόδους του ΑΧΕΠΑ που δεν φυλάσσονται όπως θα έπρεπε: «Τους βλέπαμε, έγινε μπροστά στα μάτια μας, ήμαρτον πια…».

Όπως φαίνεται η κατάσταση έχει ξεφύγει αφού στους χώρους του νοσοκομείου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, διαρρήξεις ΙΧ ακόμη και… σεξ.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ ανακοίνωσε ότι θα διαμαρτυρηθούν για άλλη μια φορά στην κεντρική είσοδο διότι όπως είπε «παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, οι συναρμόδιοι φορείς του υπουργείου υγείας στη Θεσσαλονίκη, δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα ώστε να αποκτήσουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, όχι μόνο για εμάς αλλά και για χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας που έρχονται στο νοσοκομείο για καλύτερα όχι για… χειρότερα».

Επεσήμανε δε, ότι παρά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση διότι η προσέλευση παραβατικών στοιχείων είναι ανεξέλεγκτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This