Αυτοχειρία σοκ στον Βόλο: Συγκλονίζουν τα τέσσερα σημειώματα-γρίφος που άφησε η 18χρονη

Ανησύχησε φίλη της που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και την βρήκε κρεμασμένη

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή του Βόλου μετά την αυτοκτονία μίας νεαρής κοπέλας. Η οικογένεια το κοριτσιού και ο στενός της κύκλος είναι όλοι βυθισμένοι στη θλίψη, καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε και πήρε η κοπέλα μία τέτοια απόφαση ενώ λίγες ώρες νωρίτερα… διασκέδαζε. 

Άφησε πίσω της 4 σημειώματα 

Η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ της αυτοχειρίας διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα. Χθες, λίγο πριν τις 19.00 κι ενώ η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο, η κολλητή της φίλη, την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της νεκρής κοπέλας, ο οποίος και έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της η 18χρονη. Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της. Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες. Η 18χρονη που είχε χάσει πριν χρόνια τον πατέρα της, πριν την αποτρόπαια πράξη της, φέρεται να κατανάλωσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, άγνωστο αριθμό χαπιών!

Διαβάστε ακόμα: 

Δράμα στη Μαγνησία: Μέσα στο δωμάτιό της κρεμάστηκε 18χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This