Κρήτη: «Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα του κοριτσιού που χαροπαλεύει διασωληνωμένο

Σε βάρος του 48χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο, η κατηγορία ενδέχεται να αλλάξει, στην περίπτωση που επέλθει το απευκταίο...

Must Read

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του υγείας του ηλικίας 2,5 ετών κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι του, σήμερα το πρωί στην Κίσσαμο Χανίων, στην Κρήτη, όταν ο πατέρας του, χωρίς να το θέλει, το «πάτησε» με το αγροτικό του αυτοκίνητο.

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα», φέρεται να ήταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα πρώτα λόγια του σοκαρισμένου πατέρα στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα.

Το κοριτσάκι, θύμα του αναπάντεχου τροχαίου ατυχήματος, φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και διακομίστηκε από τα Χανιά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της ιδιαίτερα επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος παρέσυρε άθελά του το κοριτσάκι του, όταν επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία, για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4. Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέσα στην ημέρα, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει. Στο αλκοτέστ το οποίο του έγινε, βάσει κανονισμών, βρέθηκε αρνητικός. Σε βάρος του 48χρονου, πάντως, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του άτυχου παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This