Άνδρας συνελήφθη σε κατάσταση «αμόκ» στη Θεσσαλονίκη – Πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι!

«Κατέβασε» τζαμαρία και παρμπρίζ ΙΧ

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση «αμόκ» απειλούσε από μπαλκόνι διαμερίσματος περαστικούς και παράλληλα πετώντας αντικείμενα κατάφερε να «κατεβάσει» έναν υαλοπίνακα κρεοπωλείου, ένα παρμπρίζ ΙΧ ενώ προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα!

 






Πέταξε μέχρι και την τηλεόραση!

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι κλήσεις που δέχθηκαν από αναστατωμένους διερχόμενους και απειλούμενους πολίτες ήταν δεκάδες. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον εν λόγω άνδρα. Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε αυτή την πράξη, είναι προς το παρόν άγνωστοι, αν και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Οι περαστικοί έντρομοι παρακολουθούσαν την τρελή «δράση» του συγκεκριμένου πολίτη, ενώ προσπαθούσαν να απομακρυνθούν τρέχοντας από το σημείο. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατάφερε και έσπασε την τζαμαρία κρεοπωλείου που βρίσκεται στην περιοχή, το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, ενώ προκάλεσε φθορές και σε άλλα αυτοκίνητα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This