Μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής – Δείτε που υπάρχουν καθυστερήσει

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτήν την ώρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, αφού παρατηρείται έντονη κίνηση.

Από νωρίς το πρωί η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού ξεκινούσε από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το ύψος της Λένορμαν. Στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και σε σημεία της Αττικής Οδού.

Δυσκολίες κατά τμήματα και στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων, στο κέντρο της Αθήνας, στον Καρέα προς Κατεχάκη και στη λεωφόρο Αθηνών προς Σκαραμαγκά. Κίνηση τώρα, καταγράφεται και σε ΑλεξάνδραςΜεσογείων, στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά αλλά και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This