Εξοργιστική καταγγελία: «60 προεκλογικές προσλήψεις στον ΟΣΕ εκτός ΑΣΕΠ»

Σύμφωνα με την καταγγελία τις προσλήψεις εισηγήθηκε στέλεχος που διώκεται ποινικά!

Must Read

Οργή προκαλεί η νέα σοκαριστική καταγγελία του προέδρου του μηχανοδηγών του ΟΣΕ για «60 νέες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι», μόλις μια «ανάσα» πριν τις εκλογές, με φόντο την τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γενηδούνια, οι προεκλογικές προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, αφορούν τις θέσεις του σταθμάρχη και του κλειδούχου, τις οποίες μάλιστα εισηγήθηκε στέλεχος του ΟΣΕ «που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή»!

«Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το Κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται νύχτα. Φτάσανε στο σημείο να συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και να αποφασίζει (χωρίς το θέμα να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη) και προεκλογικά 60 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ- με μπλοκάκι- και σε κρίσιμες ειδικότητες, μετά απο εισήγηση στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή!» γράφει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών και προσθέτει:

«Είναι τέτοια η σήψη στον Οργανισμό , που 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ άλλο και ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΝ, (ένα εκ των οποίων είναι και η Αντιπρόεδρος του κυρία Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος, πολιτικά)! Αλήθεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, που δακρύζει στις μηχανές και τα ξέρει όλα ονομάζοντας τοπική τηλεδιοίκηση κάθε σταθμό του δικτύου, πότε θα δημοσιεύσει την προκήρυξη» αναφέρει και διερωτάται:

«Αλήθεια γιατί ενώ κάνουν όλα αυτά ΝΥΧΤΑ, προκηρύσσουν διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κοροϊδεύουν χιλιάδες νέων ανέργων που σπεύδουν να καταθέσουν αίτηση και περιμένουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Αλήθεια αυτήν την χώρα θέλουμε ; Εδώ και οι αποδείξεις. Δείτε ότι ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ μέχρι και η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ! Απο Δευτέρα το απόστημα σπάει οριστικά. Θέλουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ απο την πολιτική ηγεσία, ΓΙΑΤΙ κοροϊδεύει τους νέους σε αυτήν την χώρα;» καταλήγει ο ο Κ. Γενιδούνιας δημοσιεύοντας τα τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This