Εxit Poll σε φούρνο στην Κοζάνη!

«Ότι έβγαλι το κτι»

Must Read

Ένα ιδιαίτερο… γκάλοπ πραγματοποίησε ένας αρτοποιός στην Κοζάνη, με τον ιδιοκτήτη να έχει στήσει μια πρόχειρη κάλπη στις οποία προσέρχονται πολλοί δημότες. Μια παράδοση που κρατάει είκοσι χρόνια!

O Γιάννης Σιδέρης, ιδιοκτήτης φούρνου στην πόλη, έχει στήσει το δικό του άτυπο exit poll προβλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι πελάτες συμμετέχουν δηλώνοντας την προτίμησή τους ως προς τα κόμματα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα αποτελέσματα βρίσκονται πολύ κοντά στα επίσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυπο exit poll βαφτίστηκε «Ότι έβγαλι του κτί», καθώς στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κουτί όπου όσοι επιθυμούν, δηλώνουν ανώνυμα τι ψήφισαν στις εκλογές. Σημειώνεται ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για αυτή την διαδικασία και έρχονται στον φούρνο του κ. Σιδέρη όχι μόνο για ψωμία, αλλά και για να συμμετάσχουν στο «γκάλοπ» που γίνεται εδώ και 20 χρόνια. «Τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά, με αποκλίσεις του 1% – 2%» σημείωσε με νόημα ο κ. Σιδέρης.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This