Θάνατος Μάριου στο Μενίδι: Σε δίκη δύο ύποπτοι! Η αντίδραση του πατέρα του 11χρονου

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο φέρεται να είναι ανήλικος

Must Read

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του 11χρονου Μάριου Δημήτριου Σουλούκου από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι.

Λίγες ώρες πριν, ταυτοποιήθηκαν δύο ύποπτοι και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο είναι ανήλικος!

Ο πατέρας του αδικοχαμένου μαθητή, που «έσβησε» κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής για την λήξη της χρονιάς τονίζει ότι θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας και των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών στην περιοχή ενώ λέει πως ακόμα και αν δικαστούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας το παιδί του δεν γυρίζει πίσω.

«Έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε αρχικά ο κ. Θανάσης Σουλούκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Και πρόσθεσε συγκινημένος:

«Ζητούμε και απαιτούμε Δικαιοσύνη. Έστω και τώρα, έστω και αργά. Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε».

Ο κ. Σουλούκος τονίζει ότι είναι «μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία και στην Πολιτεία».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι κατηγορούμενοι «θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις».

Το θέμα,όπως σημειώνει «είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί. Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή». .

Καταλήγοντας ο πατέρας του Μάριου λέει:

«Πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό στο Μενίδι. Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κάνω αγώνα για να μη βρεθεί άλλος στη θέση που βρέθηκα εγώ».

Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα του Μάριου:









Δείτε επίσης:

Τρόμος στο Μενίδι: 16χρονος πυροβολούσε από μπαλκόνι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This