Σώθηκαν από θαύμα τρεις τουρίστες στο Ζάππειο – Έπεσε κλαδί και τους πλάκωσε!

Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί

Must Read

Μεγάλο κλαδί από δέντρο στο Ζάππειο έσπασε και έπεσε πάνω σε τρεις Καναδούς τουρίστες, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους.

Οι τουρίστες σώθηκαν κατά τύχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ ένας άνδρας γλίτωσε με λίγες εκδορές. 

 




Στο σημείο έσπευσε όχημα του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο οι τραυματίες. Συγκεκριμένα, οι τρεις τουρίστες περπατούσαν στο Ζάππειο και κάποια στιγμή σταμάτησαν να ξεκουραστούν σε παγκάκι. Ωστόσο, εκείνη την ώρα έσπασε ένα από τα κλαδιά του πλάτανου που βρισκόταν δίπλα τους και τους πλάκωσε. Το κλαδί ήταν περίπου μήκους 3 μέτρων και από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.  

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This