Σωματείο εργαζομένων ΟΣΕ Πάτρας: «Προσωπικό τώρα αλλιώς θα έχουν πρόβλημα οι γραμμές»

O πρόεδρος των εργαζομένων χτυπά το «καμπανάκι»

Must Read

Μια ακόμα απόδειξη ότι δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε το θέμα των σιδηροδρομικών μεταφορών μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί το γεγονός πως οι εργαζόμενοι στον προαστιακό της Πάτρας «φωνάζουν» ότι θέλουν προσωπικό εδώ και τώρα αλλιώς οι γραμμές θα γίνουν επικίνδυνες γιατί θα υπάρξουν και στρεβλώσεις από τις υψηλές θερμοκρασίες!

Όπως τονίζει στο thebest.gr  αναπληρωτής γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του ΟΣΕ, Σταύρος Πήλιος, «αν άμεσα υπάρξει επιπλέον προσωπικό, θα πάνε όλα καλά, αλλιώς κάποια στιγμή θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Δε θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε».

O ίδιος τονίζει πως οι υποσχέσεις από τους αρμόδιους έχουν γίνει εδώ και μήνες για τις προσλήψεις αλλά δεν πραγματοποιούνται.

Όπως είπε ο κ. Πήλιος «το προσωπικό είναι απαραίτητο για να κάνουμε συντήρηση και να κρατάμε ανοιχτή και καθαρή τη γραμμή από χόρτα. Ενώ έχουμε μηχανήματα, δεν έχουμε χειριστές».

Το καλοκαίρι που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες  μπορεί να υπάρξουν στρεβλώσεις στις γραμμές, λόγω διαστολής σιδηροτροχιών.

«Χρειαζόμαστε άτομα για να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση και όσα θα προκύπτουν. Αυτοί που είμαστε τώρα, όση δύναμη και να βάλουμε, δε θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Η έλλειψη προσωπικού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας», λέει ο ίδιος.

Σε περίπτωση στρέβλωσης μπορεί να μη μπορεί να γίνει άμεση αποκατάσταση και να χρειαστεί να διακόπτονται δρομολόγια για αν υπάρξει η επισκευή το πρωί που θα είναι πιο κρύα. Όμως αν υπάρχει προσωπικό η λειτουργία θα είναι καλύτερη.

Για το ζήτημα δημοπρατήθηκε μία εργολαβία από το Ρίο μέχρι την Κάτω Αχαΐα που θα δώσει λύση για αρκετά χρόνια. Αν και υπάρχει ανάδοχος, ωστόσο, θα αργήσει η σχετική σύμβαση».

Δείτε επίσης:

Ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας κομματικό ρουσφέτι της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πλήρης συσκότιση για τις διώξεις των «γαλάζιων» στελεχών του ΟΣΕ

Στον ανακριτή οι Ιταλοί Εμπειρογνώμονες για την εξέταση του καταγραφικού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This