Ξυπνούν μνήμες από το ντου στη ΔΟΥ Κοζάνης με τον έναν νεκρό και τους τρεις τραυματίες

Must Read

Εφιαλτικές μνήμες αναμένεται να ξυπνήσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας για τα θύματα της καταδρομικού τύπου επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης! Το ανατριχιαστικό περιστατικό, που μοιάζει βγαλμένο από ταινία θρίλερ, συνέβη το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου 2020. Ολα κυλούσαν ομαλά ως τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι της Εφορίας ο 48χρονος -σήμερα- κατηγορούμενος, ο οποίος θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και καταδικάστηκε σε ισόβια. Παράλληλα, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλει 26 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας των δύο γυναικών που τραυμάτισε, εκ των οποίων η μία έχασε το μάτι της, καθώς και για τα αδικήματα της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη μοιραία ημέρα ο μανιακός δολοφόνος έδωσε κανονικά το όνομά του στην είσοδο της ΔΟΥ και, αφού θερμομετρήθηκε, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο, όπου έβγαλε ένα μικρό τσεκούρι από μια πλαστική σακούλα που κρατούσε. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα του γκισέ στο Τμήμα Εισοδήματος και χωρίς να πει λέξη άρχισε να χτυπά με το τσεκούρι τους υπαλλήλους στο κεφάλι με πρωτοφανή μανία, τραυματίζοντας σοβαρά τέσσερις εξ αυτών! Μάλιστα, ο ένας από τους τραυματίες, ηλικίας 56 χρόνων, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία.

Τελικά, ο προϊστάμενος της Εφορίας με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου κατάφερε να ακινητοποιήσει τον μαινόμενο δράστη, προτού επιτεθεί εναντίον και άλλων υπαλλήλων. Οι δυο τους τον κράτησαν ακίνητο, ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν. Οι σκηνές αλλοφροσύνης που εκτυλίχθηκαν μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης είχαν αποτυπωθεί και σε βίντεο, διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, στο οποίο διακρινόταν ο 45χρονος -τότε- μανιακός να μπαίνει στην Εφορία και να κατευθύνεται με απόλυτη ψυχραιμία προς το μέρος του 56χρονου εφοριακού για να του καταφέρει στη συνέχεια τρία χτυπήματα.

Στα επόμενα πλάνα φαινόταν να ορμάει στην πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν στο διάβα του, να την τραυματίζει με το τσεκούρι και κατόπιν να προλαβαίνει τη δεύτερη υπάλληλο που έτρεχε μακριά για να ξεφύγει και να τη χτυπάει με την ίδια ψυχρότητα! «Ο κατηγορούμενος φαίνεται πολύ στενοχωρημένος που δεν ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε. Μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει τις περιγραφές των θυμάτων για τον τρόπο που βίωναν τα χτυπήματά του» είχε τονίσει στην αγόρευσή της η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Φλώρινας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This