«Διπρόσωπος» καιρός του τριημέρου: Με 30άρια και βροχές

Κατάλληλος καιρός για μπάνιο

Must Read

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες ο καιρός να θύμιζε έντονα φθινόπωρο καθώς συχνές ήταν οι βροχές και οι καταιγίδες ωστόσο σε γενικές γραμμές τα νέα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι καλά με εξαίρεση κάποιες περιοχές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός θα θυμίζει πολύ καλοκαίρι με τον υδράργυρο να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι τοπικές μπόρες σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας.

H πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης:

«Με άστατο καιρό κάνει ποδαρικό και ο Ιούνιος στη χώρα μας με τα νέα όμως να είναι αρκετά ευχάριστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μιας και η αστάθεια θα περιοριστεί αρκετά, ενώ θα δούμε και αρκετά τριαντάρια σε ότι αφορά τη θερμοκρασία.
Ότι πρέπει για τα πρώτα μπάνια κι επίσημα».

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση:

Η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ)

Το Σάββατο:

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στο ανατολικό Αιγαίο τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή:

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Δευτέρα (Γιορτή του Αγίου Πνεύματος):

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δείτε επίσης:

Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This