Καθηγητής με AIDS σε σχολείο των νοτίων προαστίων έκανε όργια με ανήλικους

Η δεύτερη ζωή καθηγητή, με όργια με ανηλίκους, σκληρά ναρκωτικά και ροζ βίντεο - Δικαίωση των δύο εφήβων έπειτα από περίπου 10 χρόνια

Must Read

Αυλαία έριξε το δικαστήριο σε μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς που ταλαιπωρήθηκαν για περίπου δέκα χρόνια μέχρι να απαλλαγούν από τη «ρετσινιά» των ληστών και εκβιαστών, όπως τους είχε φορτώσει ένας φαινομενικά ευυπόληπτος καθηγητής, ο οποίος όμως τους είχε προσεγγίσει και τους πλήρωνε για να ικανοποιήσει τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις, κρύβοντας ότι ήταν οροθετικός!

  • Από τον Γιάννη Κωτσαλά

Το ΣΤ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έκλεισε οριστικά την υπόθεση αθωώνοντας για τις κακουργηματικές κατηγορίες της ληστείας και της εκβίασης από κοινού τους δύο νεαρούς, οι οποίοι από τη στιγμή της σύλληψής τους υποστήριζαν ότι ο… αξιοσέβαστος καθηγητής πίσω από την πόρτα του σπιτιού του έκρυβε μια δεύτερη ζωή, με σεξ ακόμα και με ανηλίκους, βιντεοσκοπήσεις ερωτικών περιπτύξεων, ναρκωτικά και πληρωμένους ευκαιριακούς εραστές.

Ολα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2014, όταν η καταγγελία του καθηγητή στην Αστυνομία οδήγησε στη σύλληψη των δύο ανδρών, ηλικίας τότε 19 και 20 χρόνων. Σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο εκπαιδευτικός, ηλικίας τότε 48 χρόνων, γνώρισε τον έναν από τους δύο νεαρούς από έναν φίλο πρώην μαθητή του και λίγες μέρες αργότερα τον συνάντησε σπίτι του μαζί με τον μετέπειτα συγκατηγορούμενό του. Στη συνάντηση αυτή, όπως έλεγε ο καθηγητής, οι δύο φίλοι τού επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του άρπαξαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια τηλεόραση. Οπως ο ίδιος κατέθεσε τότε στο στάδιο της ανάκρισης, για να τον αφήσουν, τους υποσχέθηκε ότι σε λίγες μέρες θα τους έδινε 600 ευρώ. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με το αφήγημα του καθηγητή, οι δύο νεαροί βρήκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή βίντεο με τον ίδιο σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές συνευρέσεις και άρχισαν να τον εκβιάζουν. Οπως είπε, δεν τους κατήγγειλε γιατί φοβήθηκε και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καταθέτοντας στην ανακρίτρια ότι ήταν οροθετικός από το 1987! Ετσι, είπε πως κανόνισε συναντήσεις μαζί τους σε καφετέριες για να τους δώσει τα 600 ευρώ και να εξαγοράσει τη σιωπή τους για την κρυφή του ζωή.

Οι δύο νεαροί μετά την καταγγελία του καθηγητή περί ληστείας βρέθηκαν με χειροπέδες και από τότε ξεκίνησε για αυτούς και τις οικογένειές τους ένας δικαστικός γολγοθάς. «Ο καθηγητής σχολείου των νοτίων προαστίων, προφασιζόμενος ότι τον λήστεψαν και τον εκβίαζαν, τους έστειλε μέσω της “πρόθυμης” Αστυνομίας στον εισαγγελέα, που χαρακτήρισε τις πράξεις των νεαρών κακουργήματα και τους παρέπεμψε στην ανακρίτρια. Οι οικογένειες των δύο νεαρών στέκονταν δίπλα στα παιδιά τους συγκλονισμένοι μέχρι και σήμερα, με όποιες αντοχές τούς έμειναν» δηλώνει σχετικά στην «Espresso» ο δικηγόρος των δύο νεαρών Γιώργος Κανιάρης.

Η εκδοχή που έδιναν οι κατηγορούμενοι εξαρχής ήταν εντελώς διαφορετική και περιέγραφε μια συμπεριφορά από την πλευρά του εκπαιδευτικού η οποία προκαλεί ανατριχίλα στη σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος δίδασκε μαθητές.

Στην απολογία του ο πρώτος νεαρός, που είχε ένα ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς, είπε πως γνώρισε τον 48χρονο μέσω φίλου του και μάλιστα η κοπέλα του τού είχε πει πως είναι καθηγητής, πηγαίνει με άνδρες επ’ αμοιβή και κάνει χρήση ναρκωτικών. Τελικά επισκέφθηκε τον 48χρονο στο σπίτι του στα νότια προάστια για να συνευρεθούν ερωτικά, όμως βρήκε εκεί, όπως είπε, μαθητές του και ένα παιδί από την Ουκρανία. Ετσι, η συνεύρεση αναβλήθηκε. «Του είπα ότι είμαι πρωτάρης και δεν νιώθω άνετα να είναι πιτσιρίκια μπροστά. Τότε μας κέρασε κάνναβη και ήπιαμε όλοι (σ.σ.: και οι μαθητές του;). Κανονίσαμε δεύτερο ραντεβού, μου είπε ότι θα ήταν ένας φίλος του μαζί με τις ίδιες προτιμήσεις, και εγώ, επειδή φοβόμουνα επειδή ήταν δύο, πήρα μαζί τον φίλο μου» είχε καταθέσει ο νεαρός για το πώς βρέθηκε με τον συγκατηγορούμενό του στο σπίτι της ακολασίας.

Η συνεύρεση, τα 600 ευρώ και η λίγη… κόκα στο σπίτι του «κυρίου με την κιμωλία»

Στα τέλη Αυγούστου έγινε η συνάντηση με τον καθηγητή, ο οποίος ήταν τελικά μόνος. Εκείνος ασυγκράτητος άρχισε να χαϊδεύει τον έναν νεαρό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να προχωρήσουν, ο οποίος όμως ήταν διστακτικός. Ο 48χρονος συμφώνησε να προχωρήσουν με πιο αργούς ρυθμούς και να βρεθούν άλλη φορά, δίνοντάς του 40 ευρώ ως χαρτζιλίκι. Στο διαμέρισμα ήταν και ο έτερος νεαρός, που είχε πάει νομίζοντας ότι θα είναι και ο φίλος του καθηγητή. Αν και η πράξη δεν έγινε, ο εκπαιδευτικός φρόντισε να τους… ψυχαγωγήσει με βίντεο. Σύμφωνα με την απολογία του νεαρού, «μας έβαλε να δούμε ερωτικές του στιγμές με άλλους και υπερηφανευόταν για αυτά που έκανε. Μας πρόσφερε κοκαΐνη».

Τελικά ο νεαρός ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον καθηγητή έπειτα από λίγες μέρες, ενώ ο φίλος τούς περίμενε στο σαλόνι χωρίς να συμμετέχει. Ο καθηγητής, όμως, δεν είπε κουβέντα στον εραστή του ότι ήταν οροθετικός, αλλά αντιθέτως συμφώνησαν να του δώσει τις επόμενες μέρες 600 ευρώ για να έχει μαζί του ερωτικές επαφές. Οταν ο νεαρός έμαθε τις επόμενες μέρες ότι είχε έρθει σε επαφή με οροθετικό, έχασε τη γη κάτω από το πόδια του.

Τηλεφώνησε στον καθηγητή και του ζήτησε οργισμένος εξηγήσεις. Εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν ήθελε να τον χάσει και του πρότεινε να συναντηθούν για να του δώσει τα 600 ευρώ. Ο ίδιος, όμως, δεν ήθελε ούτε να τον δει. Ετσι έστειλε τον φίλο του, με τον οποίο στη συνέχεια λόγω της καταγγελίας του γκέι καθηγητή βρέθηκαν συγκατηγορούμενοι, καθώς ο 48χρονος τους μήνυσε.

Η καταγγελία για ληστεία και εκβιασμό που κατέπεσε στο ακροατήριο επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ήταν μια κίνηση αντιπερισπασμού για να αποφύγει ο καθηγητής τυχόν συνέπειες του νόμου, αφού εξέθετε σε τεράστιο κίνδυνο τους εραστές του κρύβοντας ότι είναι οροθετικός. Επιπλέον, έσυρε δύο οικογένειες σε έναν επίπονο δικαστικό αγώνα μόνο και μόνο για να κρύψει τη σκοτεινή πλευρά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This