Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για ασέλγεια σε 14χρονη!

Με απειλές και ξύλο υποχρέωνε την ανήλικη να μην μιλήσει

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 81χρονου που φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Μετά από καταγγελία, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, συνέλαβαν τον ηλικιωμένο για υπόθεση που αφορά σε αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χθες ο 81χρονος απομόνωσε τη 14χρονη σε εξωτερικό χώρο και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο άντρας με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ενώ με απειλές και χρήση σωματικής βίας υποχρέωνε την ανήλικη να μην αναφέρει σε άλλους τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ, η ανήλικη βρήκε το θάρρος να αντιδράσει και αφού απομακρύνθηκε ενημέρωσε τους οικείους της, οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This