Άγρια καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Must Read

Στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί μετά από άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/6. 

Περίπου στις 12 το βράδυ, δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε αυτοκίνητο, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου επέβαιναν τρεις άνδρες Ρομά. Τότε, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Οι δικυκλιστές έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα για να τους ξεφύγει. Ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ένας δικυκλιστής κατά την διάρκεια της επιχείρησης πως συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και στον πνεύμονα. Ο συνάδελφός του, παρόλα αυτά, συνέχισε την καταδίωξη. Τελικά κατάφερε και ακινητοποίησε το ΙΧ με τα άτομα στην οδό Αρκαδίου στους Αμπελόκηπους περνώντας χειροπέδες στους επιβαίνοντες. Κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας ακόμα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This