«Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια» – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Αρχιμανδρίτης στο 12χρονο παιδί

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή υπόθεση με τον Αρχιμανδρίτη που έστειλε χυδαία βίντεο στο 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, ο ρασοφόρος έστειλε δύο εμετικά βίντεο στον γιο του, με τον εαυτό του να αυνανίζεται γυμνός, ενώ του έστειλε και χυδαία μηνύματα, μέσω Instagram.

Ο ιερέας βρήκε αφορμή όταν είδε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 12χρονος με τα καινούργια παπούτσια που του είχε κάνει δώρο ο πατέρας. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, του έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε «δεν πίστευα ότι θα μου αρέσουν τα ανδρικά πόδια». Έπειτα μετά από μερικά μηνύματα έστειλε τα χυδαία βίντεο στον ανήλικο.

Σοκαρισμένο το αγόρι, όταν είδε το πρώτο μήνυμα έστειλε μήνυμα στον ιερέα και τον ρώτησε μήπως κάνει κάποιο λάθος, ωστόσο ο σάτυρος ρασοφόρος συνέχισε να του στέλνει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την καταγγελία, ο ιερέας υποστήριξε ότι κάποιος… χάκαρε τον λογαριασμό του.




«Το παιδί μού έστειλε μήνυμα «μπαμπά, βοήθεια» με μεγάλα γράμματα. Είχε κάνει screenshot τη συνομιλία και τα βίντεο και μου τα έστειλε να τα δω» αποκάλυψε ο πατέρας σημειώνοντας ότι ο 40χρονος ιερέας θεωρείτο άνθρωπος εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία.

«Είχα να ηρεμήσω τον μικρό και να έρθω σε επικοινωνία με τον κληρικό, να τον ενημερώσω ότι από το προφίλ του φεύγει άσεμνο υλικό. Πίστευαν όλοι ότι τον είχαν χακάρει. Επικοινώνησα με τον ίδιο να του πω τι γίνεται, να κάνει κάτι κι ότι θα κάνω καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ότι του έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα 4 άτομα ότι έχουν λάβει υλικό από το προφίλ του και ότι έχει αλλάξει τους κωδικούς του» είπε στο Live News o πατέρας του 12χρονου.




Σημειώνεται ότι ο ιερέας, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου. Μάλιστα, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην επικοινωνεί με το παιδί και να μην το πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.




Δείτε επίσης:

Πατέρας 12χρονου Ναύπλιο: «Το παιδί μου με ρώτησε αν τιμωρήθηκε ο ιερέας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This