Τέμπη: Να επιστρέψει στο νοσοκομείο θέλει γιατρός που έδωσε άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Τι είχε ισχυριστεί για την άδεια

Must Read

Στην δικαιοσύνη στρέφεται ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας προκειμένου να επιστρέψει στο νοσοκομείο του Βόλου μετά την αργία ενός χρόνου στην οποία έχει τεθεί καθώς έδωσε άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας του ΟΣΕ, μια μέρα μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η τελική απόφαση για την επιστροφή ή μη του γιατρού στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο οποία εργαζόταν θα αποφασιστεί σε δύο εβδομάδες, όταν θα έχουν περάσει τρεις μήνες από την τραγωδία με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε γίνει, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ είχε λάβει αναρρωτική άδεια 30 ημερών. Ο Νίκος Χαυτούρας είχε κατηγορηθεί πως ως διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Βόλου έδωσε εντολή σε γιατρό που είχε εφημερία να υπογράψει την εν λόγω άδεια. Γι’αυτό είχε βγει σε αργία ενώ το όνομά του σβήστηκε και από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ με το οποίο ήταν υποψήφιος για τις εκλογές της 21ης Μάϊου.

Ο κ. Χαυτούρας υποστήριξε πως δεν έδωσε ούτε άδεια άλλα ούτε και παραπεμπτικό στον επιθεωρητή, τον οποίο, όπως τόνισε απλά γνώριζε ενώ δεν ήξερε την θέση του στον ΟΣΕ.

Ο γιατρός υποστήριξε πως ο επόπτης είχε έρθει κουτσαίνοντας και είπε ότι έχει πρόβλημα στη μέση. Δεν γνωρίζει αν ο ασθενής ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του και εάν έπαιζε θέατρο. Το μόνο που έκανε ήταν να τον στείλει στα εξωτερικά ιατρείας.

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Εξοργίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα – Η ασυνεννοησία που κόστισε ζωές

«Όλη η Ιερά Σύνοδος έπρεπε να παραστεί στα Τέμπη. Ούτε ο Αρχιεπίσκοπος δεν πήγε!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This