Nεκρή σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα 20χρονη κοπέλα

Must Read

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με θύμα γυναίκα σημειώθηκε σήμερα στη χώρα μας, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λάρισας, μια μηχανή υψηλού κυβισμού εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ρεύμα με κατεύθυνση από τη ΔΕΥΑΛ προς τα LIDL, σύμφωνα με το larissanet.gr.

(πηγή φωτο: larissanet.gr)

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της μία νεαρή κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, και να τραυματιστεί σοβαρά ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 25 ετών, και οι δυο τους αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τα δύο θύματα στο εφημερεύον πανεπιστημιακό νοσοκομείο, καθώς και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, για να ρυθμίσουν την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Σοκαρισμένοι περαστικοί περιέγραψαν στο onlarissa.gr πως άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδαν «μία γραμμή καπνού», όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

(πηγή φωτο: thessaliatv.gr)

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι δύο αναβάτες της μηχανής βρέθηκαν να κείτονται στο οδόστρωμα, σε σημαντική απόσταση από αυτήν.

*πηγή φωτο: larissanet.gr, thessaliatv.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This