Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 59χρονος από την θάλασσα

Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και άσχημες ειδήσεις από τις παραλίες

Must Read

Μαζί με το καλοκαίρι, την θάλασσα, τα μπάνια και την ξεγνοιασιά έρχονται και άσχημες ειδήσεις από τις παραλίες.

Χθες το μεσημέρι στην παραλία των Νέων Πόρων, στην Πιερία οι λουόμενοι αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μέσα στο νερό.

Επρόκειτο για έναν 59χρονο αλλοδαπό ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, στον άτυχο άντρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες), από την θαλάσσια περιοχή ”Ν. ΠΟΡΩΝ” Πιερίας, 59χρονος αλλοδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:

Απίστευτο: Καθίζηση σε παραλία στην Αιδηψό από τον σεισμό της Αταλάντης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This