Καβάλα: «Την χτύπησα με βέργα», λέει ο σύζυγος της νεκρής κτηνοτρόφου – Τι υποψιάζεται ο αδελφός της

Η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που την είδε

Must Read

Πεπεισμένος ότι η γυναίκα του, η 68χρονη κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρή σε μαντρί στο Ποδοχώρι Καβάλας, ξεψύχησε γιατί την σκότωσαν είναι ο σύζυγός της.

Ο άντρας μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση, στην οποία δεν έχει πέσει ακόμα «φως» καθώς υπάρχουν ακόμα δύο ενδεχόμενα, είτε να ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο σύζυγός της, είτε η γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα δυνατό κριάρι που ήταν ανάμεσα στα ζώα της.

«Είμαι 200% σίγουρος πως δεν την έχει σκοτώσει το κριάρι. Δε γίνεται να την χτύπησε στο στήθος και όχι στο πρόσωπο. Κανένας κλέφτης, κανένας ψεύτης, τι να σου πω…», είπε στο MEGA ο σύζυγος της 68χρονης.

Η 68χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι της με τον άντρα της να της επιτίθεται και να την χτυπάει.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι ένας αγράμματος άνθρωπος. Μπορεί να νευρίαζα, αλλά δε θα έφτανα σε τέτοιο σημείο. Τσακωνόμασταν όπως κάθε ανδρόγυνο».

Μάλιστα ο άνδρας δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή η 68χρονη την χτύπησε με μία βέργα και μία σόμπα ανέκοψε τη δύναμη.

«Είχα τη βέργα στα χέρια μου και την χτύπησα στον γοφό. Αν δεν ήταν η σόμπα, μπορεί να την χτυπούσα πιο πολύ. Δεν ήθελα να την χτυπήσω, ούτε να την σκοτώσω που μερικοί λένε, και τα παραλένε…», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι»

Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του αδελφού της άτυχης γυναίκας ήταν μήπως έκανε κάτι ο άνδρας της, καθώς γνώριζε την βίαιη συμπεριφορά του.

Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εξεπλάγην όταν έμαθα για τον θάνατο της αδελφής μου. Στην αρχή έπαθα σοκ. Βρέθηκε λίγα μέτρα από το μαντρί πεθαμένη κάτω από μία ελιά. Μου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν ένας φυσιολογικός θάνατος από παθολογικά αίτια. Είπα να καλέσουν ένα ασθενοφόρο και την αστυνομία αφού βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο. 
 
Πήγε το ασθενοφόρο, διαπίστωσαν τον θάνατο και στη συνέχεια κάλεσαν ιατροδικαστή. Έπρεπε να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια. Από το γραφείο τελετών που καθυστερούσαν να παραλάβουν τη σορό, μου είπαν εν ψυχρώ πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Εκείνη την ώρα τρελάθηκα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον ανιψιό της που είχαμε επικοινωνία.

»Του λέω “δεν πιστεύω να μας έκανε τίποτα ο θείος…”. Με το ιστορικό που υπάρχει, φοβήθηκα. Το μυαλό μου εκεί πήγε γιατί τη φοβέριζε και την χτυπούσε», είπε αρχικά.

Περιγράφει την αδελφή του ως άνθρωπο χαμηλών τόνων, που παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και πέρασε μία ολόκληρη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, σχεδόν πενήντα χρόνια.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δεν έφευγε από το σπίτι για να γλιτώσει από τυχόν κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνος απάντησε:

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι λόγω του κακοποιητικού περιβάλλοντος, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν και μετά από λίγο φτου και πάλι από την αρχή τα ίδια. Ίσως το γεγονός ότι δεν είχαν κάποιο άλλο ενδιαφέρον και δεν έκαναν παιδιά, να προκαλούσε και τις εντάσεις μέσα στο σπίτι».

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την κτηνοτρόφο

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή εντόπισε και κατάφερε να μιλήσει με τον τελευταίο άνθρωπο που είδε την άτυχη κτηνοτρόφο από την Καβάλα στο ποιμνιοστάσιο, όπου λίγο αργότερα θα βρισκόταν νεκρή.

«Η γυναίκα είχε κάνει μια παραγγελία και εγώ απλά της την πήγα εκείνη την ημέρα. Πρέπει να ήταν δύο, δύο και τέταρτο το μεσημέρι. Δεν ξέρω και κάτι για να σας βοηθήσω.

Ήταν όλα όπως συνήθως, γιατί έχω πάει και άλλη φορά εκεί. Φαινόταν μια χαρά, δηλαδή ούτε ήταν χτυπημένη που ακούστηκαν πολλά, ούτε τίποτα. Εγώ δεν είδα καθόλου τα ζώα. Ίσως να τα είχε βγάλει να βοσκήσουν, δεν μπορώ να ξέρω.

Δεν γνωρίζω αν ήταν μόνη της, αλλά εγώ δεν είδα κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Τώρα τι να σας πω…», ανέφερε.

Δείτε επίσης:

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: «Ο άντρας της την χτυπούσε και τη φόβιζε», αποκαλύπτει ο αδερφός της

Καβάλα: Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή – «Μέρα νύχτα κλαίω…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This