Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας – Βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά

«Έρχεται ένας στις κούνιες, πιάνει τον πωπό του παιδιού μου, πάει στον Εισαγγελέα και μετά σπίτι του»

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα πάρε-δώσε του 63χρονου παιδόφιλου, που συνελήφθη στην Ομόνοια, με τις Αρχές, αφού φέρεται να συνελήφθη εκ νέου, αυτήν την φορά με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι που διατηρεί σε ένα χωριό έξω από το Κιάτο βρέθηκαν χάπια. Ως εκ τούτου, οι άνδρες της ΕΛΑΣ του φόρεσαν χειροπέδες και πλέον ο παιδόφιλος κρατείται στην ασφάλεια. Μάλιστα, στο εν λόγω σπίτι, όπου μένει μαζί με την μητέρα του, εντοπίστηκε και ο ίδιος, ενώ θα έπρεπε να ήταν νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή τουμ όταν δήλωσε ότι νιώθει αδιαθεσία.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στο Κιάτο δηλώνουν εξοργισμένοι, αφού τόσο καιρό ο ίδιος κυκλοφορούσε ανενόχλητος ανάμεσα στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία όπου η πλειοψηφία των λουόμενων είναι οικογένειες.

Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο στυλό στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

«Στην κόρη μου διαπράχθηκε αδίκημα στην ψυχή»

Ταυτόχρονα, ο πατέρας της 14χρονης, που βρέθηκε στο στόχαστρο του σάτυρου, ξεσπά, υποστηρίζοντας πως ο 63χρονος είναι σίγουρο πως θα έχει πολυετή δράση.

«Ο 63χρονος ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας», είπε αρχικά ο άνδρας, ενώ έκανε σαφές πως τα κορίτσια που επεδίωξε να αποπλανήσει ο άνδρας είναι δύο: «Έστελνε μηνύματα και σε μια φίλη της κόρης μου και στην κόρη μου».

Στην συνέχεια ο πατέρας της ανήλικης αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάστασή της λέγοντας: «Είμαι ο καλύτερος φίλος της κόρης μου και είναι η καλύτερη μου φίλη. Είδα την κόρη μου να δακρύζει μια φορά όταν την βάφτιζα και μια την Παρασκευή».  Μάλιστα, επεσήμανε πως ο παιδόφιλος δεν δίστασε να στείλει στο παιδί, εκτός από δικές του φωτογραφίες και υλικό από ερωτικές ταινίες!

«Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τέτοια περιστατικά που αφορούν την οικογένεια»

Ο πατέρας της 14χρονης, αφού ανέφερε ότι η γυναίκα του προσποιήθηκε πως είναι η κόρη τους και έκλεισε ραντεβού μαζί του, στην Ομόνοια, έκανε λόγο για το βίντεο, στο οποίο ο 63χρονος είχε αίματα στο στόμα.

«Δεν μίλησα καθόλου. Δεν διατηρείς την ψυχραιμία σου, δεν διατηρείς τίποτα. Η ζωή μας όλη είναι τα παιδιά μας. Μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τέτοια περιστατικά που αφορούν την οικογένεια», επεσήμανε σχετικά.

Τέλος, υπογράμμισε πως είναι επιβεβλημένο να αλλάξει το νομικό πλαίσιο. «Έρχεται ένας όταν πάω το παιδί μου στις κούνιες, πιάνει τον πωπό του και πάει στον Εισαγγελέα και μετά πάει σπίτι του. Δεν ”πάει” έτσι. Στην κόρη μου διαπράχθηκε αδίκημα στην ψυχή της», κατέληξε ο πατέρας, ο οποίος με αφορμή και την παλιά καταδίκη του 63χρονου για βιασμό είπε: «Είναι 63 χρόνων, πιστεύω ότι έχει 30 χρόνια δράσης!».



Νέα καταγγελία στο φως

Αίσθηση προκαλούν και οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την αρρωστημένη δράση του σάτυρου. Όπως αποκαλύπτει κάτοικος από την παλιά γειτονιά του, στα Πετράλωνα, ο 63χρονος είχε επιτεθεί στην μέση του δρόμου σε ένα κορίτσι.

«Ήταν πριν από χρόνια, στις 6 το πρωί, όταν τον είδα να έχει ακινητοποιήσει, στην μέση του δρόμου, ένα νεαρό κορίτσι, το πολύ 18 ετών. Της έκανε επίθεση, χίμηξε πάνω του σαν ζώο. Φώναζε βοήθεια το κορίτσι και έτρεξα κοντά του», περιέγραψε ο κάτοικος και κατέληξε: «Τον άρπαξα από τον λαιμό και του λέω “ρε διάολο, τι κάνεις εκεί” και έφυγε».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This