Σάλος με την αποκάλυψη ότι ο μαφιόζος και καταδικασμένος για δολοφονία, Ρουμπέτης είχε προσληφθεί στον Δήμο Πειραιά

Την ώρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα με πτυχία ψάχνουν για δουλειά, ο καταδικασμένος Ρουμπέτης είχε «χωθεί» στον Δήμο Πειραιά - Τι απαντάει ο Μώραλης

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του zougla.gr, ότι ο δολοφονημένος μαφιόζος Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή στη δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, είχε προσληφθεί στον Δήμο Πειραιά, με την υπογραφή μάλιστα του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη!

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο Βασίλης Ρουμπέτης προσλήφθηκε με δύο δίμηνες συμβάσεις μεταξύ του 2018 και του 2019! Πρόκειται για σκάνδαλο καθώς ο Ρουμπέτης ίχε καταδικαστεί για την υπόθεση Φιλόπουλου, την ώρα που ο νόμος απαγορεύει να προσληφθεί ως υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάποιος που έχει καταδικαστεί για κακούργημα!

Το πρωτοπαλίκαρο των επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών» της Greek Mafia Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, που φέρεται να εμπλέκεται και σε «συμβόλαια θανάτου» μεταξύ των οποίων των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Στέφανου Χίου, προσλήφθηκε στον Δήμο Πειραιά, την ώρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα με πτυχία ψάχνουν απεγνωσμένα για μια δουλειά!

Πρόκειται για διευκόλυνση του ιδίου; Πρόκειται για αντάλλαγμα για συγκεκριμένες υπηρεσίες; Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του και φέρει την διοικητική, πολιτική και ποινική ευθύνη.

 

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για το θέμα της παράνομης πρόσληψης του Βασίλη Ρουμπέτη στον δήμο Πειραιά. Ο κ. Μώραλης δεν θέλησε να τοποθετηθεί αναφέροντας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σ’ αυτό το θέμα σήμερα. Βεβαίως το γνωρίζω από το δημοσίευμα σας. Οφείλατε όμως, δεοντολογικά και δημοσιογραφικά να με καλέσετε στο τηλέφωνο χθες (σ.σ. 13/6) και πριν δημοσιεύσετε το συγκεκριμένο θέμα (σ.σ. τα αφεντικά του Ρουμπέτη) στο οποίο γίνεται σαφής αναφορά προς το πρόσωπο μου και υπάρχει φωτογραφία μου. Σας ευχαριστώ πολύ».

Αναλυτικά οι πίνακες από την «Διαύγεια» που αφορούν τις προσλήψεις του Βασίλη Ρουμπέτη στο Δήμο Πειραιά:

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Διαλυνάς, νομικός σύμβουλος της «Ζούγκλας» όπως δηλώνει και ο ίδιος στην παρέμβαση του καταθέτει άμεσα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφορά με όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση της παράνομης, νομικά και ηθικά, πρόσληψης του Βασίλη Ρουμπέτη στον Δήμο Πειραιά.

Δείτε επίσης:

Δεν είδε, δεν ξέρει, λέει o Αλαφούζος για τον δολοφονημένο Ρουμπέτη – Η πρώτη δήλωσή του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This