Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα; O ρημαγμένος ΟΣΕ δίνει χρήματα στο Porsche Club!

Με υπογραφή Τερεζάκη η επιχορήγηση στο Porsche Club της Ελλάδας

Must Read

Τη στιγμή που οι μνήμες είναι νωπές από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με 57 νεκρούς, το οποίο θα είχε αποφευχθεί αν η κυβέρνηση είχε προνοήσει να φτιάξει το σύστημα της τηλεδιοίκησης, τη στιγμή που τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο και η ελλιπής συντήρηση θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές επιβατών και εργαζομένων… λεφτά υπάρχουν στον ΟΣΕ για το… Porsche Club της Ελλάδας!

Ναι, ακούγεται απίστευτο και όμως είναι αληθινό! Ο επικεφαλής του ΟΣΕ και διευθύνοντας σύμβουλος Παναγιώτης Τερεζάκης στηρίζει οικονομικά τον σύλλογο ιδιοκτητών υπερπολυτελών αυτοκινήτων Porsche Club Greece, δίνοντας επιχορήγηση 3.000 ευρώ!

Όπως αποκαλύπτει η «Αυγή», σε έγγραφο της Διαύγειας που αναρτήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023 αναφέρεται ότι ο ΟΣΕ, με την υπογραφή του Τερεζάκη εγκρίνει «τη δαπάνη ποσού #3.000,00# Ευρώ, το οποίο αφορά σε επιχορήγηση του PORSCHE CLUB Greece, για την εκδήλωση του 1ου Ευρωπαϊκού Tour, από 13 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2023, στον Βόλο»!

Μα τι σχέση έχουν τα τρένα με τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα; Σε μια απάντηση που ακούγεται πέρα για πέρα σουρεαλιστική, ο οργανισμός επιχειρεί να δικαιολογήσει τα χρήματα που δίνει στο Porsche Club υποστηρίζοντας ότι «στόχος της διοργάνωσης (του 1ου Ευρωπαϊκού Tour), η οποία γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, είναι η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, όπου συμπεριλαμβάνεται και η μοναδική διαδρομή με το ιστορικό Τραινάκι του Πηλίου»…

Το φαγοπότι στον ΟΣΕ φαίνεται ότι δεν έχει τέλος, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες, δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλυπτικά έγγραφα του οργανισμού, με το πρώτο να αφορά την πρόσληψη με εξάμηνη σύμβαση στενής συγγενούς του αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Ν. Κιουτσούκη, ενώ το δεύτερο την πρόσληψη με μπλοκάκι 60 ατόμων σε θέσεις κλειδούχων και σταθμαρχών. Το κόστος απασχόλησης που βαρύνει τον οργανισμό στην πρώτη περίπτωση ανέρχεται στα 9.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι εργοδοτικές εισφορές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση το κόστος της απασχόλησής τους έως τις 31.12.2023 εκτιμάται συνολικά στα 810.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και οι εργοδοτικές εισφορές στα 169.128 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This