Φρίκη στην Κω: Εξαφανίστηκε 27χρονη υπάλληλος σε ξενοδοχείο – Έκκληση από τον σύντροφό της

Must Read

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω, από την εξαφάνιση μίας 27χρονης κοπέλας, υπαλλήλου ξενοδοχειακής μονάδας.

Η αγωνία κορυφώνεται για τα δικά της άτομα, αφού η εξαφάνισή της 27χρονης υπηκόου Πολωνίας παραμένει για την Αστυνομία ένας άλυτος γρίφος. Συνάδελφοι και φίλοι κάνουν λόγο για μια γυναίκα ήσυχη και ευγενική που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Όπως αναφέρουν δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά ούτε ψυχιατρικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα, ο Πολωνός σύντροφός της διευκρινίζει πως τα ίχνη της έχουν χαθεί από την Τρίτη. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και εκείνη όπως είπε του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Το στίγμα του κινητού της

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία που βρισκόταν ώστε ο σύντροφός της να σπεύσει και να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της, το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο. Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε, το επόμενο πρωί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κορυφώνονται, ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι φοβούνται πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This