Και οι γέφυρες κοντά στις γραμμές των τρένων έχουν πρόβλημα – Η καταγγελία από την Θεσσαλονίκη

Must Read

Σοβαρούς φόβους ότι θα υπάρχουν θύματα αν δεν φτιαχτεί μια γέφυρα που βρίσκεται κοντά στις γραμμές του τρένου στην Θεσσαλονίκη εκφράζουν οι εργαζόμενοι της Hellenic Train που την χρησιμοποιούν καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για γέφυρα της εσωτερικής περιφερειακής στη Θεσσαλονίκη, που περνά πάνω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής ΤΧ2.

Αυτή τη στιγμή, κομμάτια από το σκυρόδεμα της κατασκευής έχουν υποχωρήσει και ο οπλισμός είναι εκτεθειμένος και καθημερινά εκτίθεται στις εξωτερικές συνθήκες με αποτέλεσμα να παθαίνει ζημιά.

Οι εργαζόμενοι λένε ότι ουσιαστικά κάνουν «μεροκάματα του τρόμου» καθώς δεν ξέρουν αν την επόμενη φορά που αποκολληθούν κομμάτια από το σκυρόδεμα της γέφυρας, θα πέσουν πάνω σε κάποια αμαξοστοιχία ή ακόμη και πάνω στα ίδια τους τα κεφάλια την ώρα που θα εκτελούν κάποια εργασία.

Ο Νίκος Κιουτσούκης, εργαζόμενος της Hellenic Train και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι «αν δεν αποκατασταθούν γρήγορα αυτές οι φθορές θα θρηνήσουμε θύματα».

Δεν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας στη γέφυρα λέει ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλιας. Ο ίδιος τόνισε ότι  η γέφυρα ελέγχεται τακτικά ενώ πρόσθεσε ότι έχουν προγραμματιστεί τα έργα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This