Κως: Εμπλοκή και του Πακιστανού στην εξαφάνιση της Αναστάζια! Καταγγελία για αποπροσανατολισμό των ερευνών

Βρέθηκε DNA στο σπίτι του - Νέο βίντεο έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Must Read

Εμπλοκή και του Πακιστανού συγκάτοικου του κυρίου υπόπτου από το Μπαγκλαντές, τεκμηρίωσαν οι έρευνες των αρχών στην Κω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι όπου διέμεναν και οι δύο ύποπτοι πλέον, βρέθηκε DNA της άτυχης κοπέλας, παρά το γεγονός ότι ο Πακιστανός είχε δηλώσει πως η Αναστάζια ουδέποτέ είχε εισέλθει στην συγκεκριμένη οικεία.

Οι αρχές εμφανίζονται πλέον βέβαιες ότι και ο Πακιστανός συγκάτοικος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, με το πλέον κακό σενάριο να θέλει τους δύο άνδρες να εξαφάνισαν το πτώμα της κοπέλας, καθώς ο υπήκοος Μπαγκλαντές δεν θα μπορούσε να το κάνει μόνος του καθώς διέθετε μόνο ένα δίκυκλο.

Τώρα πλέον οι αρχές διαθέτουν αποδείξεις αδιάσειστες, ότι η άτυχη κοπέλα εισήλθε στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο ύποπτοι και μετά χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο Πακιστανός έλεγε ψέματα και πλέον θεωρείται κι αυτός, κύριος ύποπτος.

Ακόμα ένα βίντεο – ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έχει φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας το οποίο εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Σε οπτικό υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Κω έχει καταγραφεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος να τρέχει, δυο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης από το Μαρμάρι και το σπίτι του προς το Τιγκάκι. Μετά από λίγα λεπτά φαίνεται να επιστρέφει και πάλι προς το Μαρμάρι και το σπίτι του. Όλα αυτά γίνονται μέσα σε 11 λεπτά!

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 32χρονος δεν μπορούσε να θυμηθεί το λόγο που πήγε εκείνη την ημέρα στο Τιγκάκι. Ούτε έδωσε εξηγήσεις για τα σημάδια πάλη που βρέθηκαν στο σώμα του, τα οποία, είπε, πως προέρχονται από ατύχημα!

Υπάρχει προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών;

Ένα σημαντικό στοιχείο στην έρευνα είναι το κινητό της νεαρής το οποίο βρέθηκε χθες, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σπίτι του 32χρονου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών πολιτικής προστασίας τόνισε ότι ίσως υπάρχει πιθανότητα για προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών με αφορμή τον εντοπισμό του κινητού. 

«Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε. Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν. Ελέγξαμε τα περισσότερες πηγάδια και είχαμε και ειδικές κάμερες που τα βάλαμε στα πηγάδια για να δούμε τι υπάρχει μέσα στο νερό αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Πιστεύω πως δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθεί κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Στην Κω βρίσκεται από σήμερα η μητέρα της 27χρονης μαζί με ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ προκειμένου να ψάξουν να την βρουν.

Δείτε επίσης:

Με ντέτεκτιβ στην Κω η μητέρα της 27χρονης που αγνοείται – Οι τελευταίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This