Μάριος Παπαγεωργίου: Στο ανακριτή οι γιοι του «εγκέφαλου» της υπόθεσης

Τι υποστήριξαν

Must Read

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Αύγουστο του 2012.

Την πόρτα του δεύτερου τακτικού ανακριτή πέρασαν σήμερα οι δύο γιοι του ανθρώπου που θεωρείται ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης και είναι καταδικασμένος για άλλα αδικήματα.

Οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή αλλά είχαν ζητήσει και λάβει προθεσμία να απολογηθούν σήμερα.

Ο δεύτερος τακτικός ανακριτής έχει «ανοίξει» δεύτερο κύκλο καταθέσεων, καλώντας νέους κατηγορούμενους για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Οι δύο αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση και υποστηρίζουν ότι την ημέρα της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, έχουν άλλοθι.

Αμέσως μετά την απολογίας τους αφέθηκαν ελεύθεροι και μόνο σε ένα επέβαλλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

To χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη είδε για τελευταία φορά τον γιο της στις 9 Αυγούστου 2012. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και ο οικογενειακός φίλος της Πέτρος Μιχαλεάκος είχε προσφερθεί να την βοηθήσει και να διαπραγματευθεί με τους απαγωγείς, ζητώντας από την μητέρα να μην καλέσει τις Αρχές. Που να φανταζόταν η γυναίκα ότι ο ίδιος ήταν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή του 27χρονου.

Μόλις η μητέρα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον ρόλο του Μιχαλεάκου τον οποίο συνέλαβαν μαζί με τους συνεργούς του. Ο Μιχαλεάκος ωστόσο, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που εντοπίστηκαν σε βάρος του, επιμένει μέχρι και σήμερα ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην πολύκροτη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Οι συνομιλίες της Α. Νικολούλη με τους σκληρούς κακοποιούς

Μάριος Παπαγεωργίου: Δικαιωμένη η μητέρα του – «Θα πω εγώ “συλληπητήρια” στους κακοποιούς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This