Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί αυτήν την ώρα στις κεντρικές δικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου Αττικής, αφού η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στους δρόμους:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος)
Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
-Στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων, στον Σκαραμαγκά και στην κάθοδο της Κηφισίας από τη Νέα Ερυθραία προς την Κηφισιά επίσης λόγω τροχαίου.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό, με καθυστερήσεις να καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, δεκάλεπτες καθυστερήσεις παρατηρούνται από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας και στην έξοδο για Λαμία. Παρόμοια εικόνα και από Πλακεντίας έως Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Υπενθυμίζεται πως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00, σε οδικά τμήματα των Δήμων Καλλιθέας, Π. Φαλήρου, Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «SNF NOSTOS RUN».ψ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This