Έτσι «έδεσαν» τον Μπαγκλαντεσιανό – Το στοιχείο που τον «έκαψε» για τη δολοφονία της Αναστάζια

Το στοιχείο που «βεβαιώνει» ότι εκείνος σκότωσε το 27χρονο κορίτσι - Ποινική δίωξη στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν πέντε ημέρες μετά τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και ημίγυμνη μέσα σε σακούλα, στις Αλυκές της Κω, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον «σκληρό» Μπλαγκλαντεσιανό που εξακολουθεί να κρατά το στόμα του κλειστό, αλλάζοντας μάλιστα την αρχική του κατάθεση.

Τα στοιχεία σε βάρος του ήταν πολλά, ωστόσο ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, παρά τις πιέσεις δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των αρχών βρέθηκε νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τον 32χρονο και την 27χρονη να φεύγουν από το σπίτι όπου έμενε ο Μπλαγκλαντεσιανός, μόλις λίγη ώρα πριν το φρικιαστικό έγκλημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, οι έμπειροι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι το σήμα από το κινητό τηλέφωνο του Μπλαγκλαντεσιανού ενεργοποίησε τη μοναδική κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν στο σημείο, σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν αρκετές κατοικίες. Αυτό ήταν ακόμα ένα στοιχείο που «έκαψε» τον 32χρονο, ο οποίος επιχείρησε στην πορεία να βάλει στο κάδρο τον 28χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας, λέγοντας μάλιστα ότι την παρέδωσε στον ίδιο!


Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, παραμένει θολό το αν η 27χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον 32χρονο προτού βρει ασφυκτικό θάνατο. Η ίδια σημείωσε ότι ο Πακιστανός συγκάτοικος του φερόμενου δράστη βοήθησε στις έρευνες των αστυνομικών με όσα κατέθεσε για το μοιραίο βράδυ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This