ΓΑΔΑ: Κρατούμενοι προπηλάκισαν τον Σειραγάκη περνώντας τον για τον… 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό!

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος τα άκουσε για... λάθος έγκλημα!

Must Read

Ένταση επικράτησε χθες το πρωί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όταν κρατούμενοι -μέλη της σπείρας που πουλούσε προστασία καταστημάτων στα νότια προάστια της Αττικής- προπηλάκισαν τον παιδόφιλο Νίκο Σειραγάκη.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, οι εν λόγω κρατούμενοι φέρεται να τον μπέρδεψαν με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της σπείρας διαπίστωσαν ότι ένα από τα κελιά των κρατητηρίων ήταν κλειδωμένο με λουκέτο και πίστεψαν πως εκεί βρίσκεται ο Μπαγκλαντεσιανός. Τότε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να απειλούν τον κρατούμενο που ήταν μέσα στο κελί, ενώ ζητούσαν από τους φύλακες να τον… παραδώσουν σε εκείνους!

Εντούτοις, στο συγκεκριμένο κελί βρισκόταν Σειραγάκης, τον οποίο οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει στα κρατητήρια των ανδρών, αντιλαμβανόμενοι την ένταση που θα προκαλούσε η παρουσία του καταδικασμένου παιδόφιλου στα γυναικεία κρατητήρια.

Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα οι συλληφθέντες για το κύκλωμα προστασίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για το φαγητό που τούς διέθεσε η ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα οι δεσμοφύλακες να αναγκαστούν να τούς αντικαταστήσουν τις φακές με… παστίτσιο!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This