Όργια σε σταθμαρχείο των Τεμπών – Έγγραφο «φωτιά» στα χέρια του ανακριτή που διερευνά το πολύνεκρό δυστύχημα

Από το... ερωτικό τετράγωνο υπαλλήλων του ΟΣΕ στον σταθμό Μεζούρλο Λάρισας και τις αγωγές στα δώδεκα μοιραία λεπτά πριν την τραγωδία με τις δύο αμαξοστοιχίες

Must Read

Σε… ροζ φωλιά είχε μετατραπεί το δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας, όπου εκτυλίσσονταν ερωτικά όργια μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Εργαζόμενοι του ΟΣΕ φαίνεται πως ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορέξεις τους κατά τη διάρκεια των βαρδιών τους όχι στο κεντρικό σταθμαρχείο Λάρισας, αλλά στο δεύτερο, που βρίσκεται στο Μεζούρλο, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Το απομονωμένο δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας είχε μετατραπεί σε «βίλα των οργίων» για εργαζομένους στον ΟΣΕ, μεταξύ των οποίων και σταθμάρχες. Σε ένα από αυτά τα όργια φέρεται ότι συμμετείχε όμορφη εργαζομένη του οργανισμού, ένας σταθμάρχης και δύο χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι του ΟΣΕ.

Το ερωτικό… κουαρτέτο διέρρευσε από στόμα σε στόμα, φτάνοντας ως φήμη ακόμα και σε διευθυντικά στελέχη του οργανισμού στη Λάρισα. Μπροστά στη διαπόμπευσή της, η όμορφη υπάλληλος του ΟΣΕ που φέρεται ότι «πρωταγωνίστησε στα σεξουαλικά όργια» κατέθεσε μήνυση και αγωγή σε βάρος των συναδέλφων της, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες για τις περιπτύξεις τους. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι. Η αγωγή έφτασε στο Πρωτοδικείο Λάρισας και δικάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, έναν μήνα πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων, ενώ εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο δικηγόρος Λάρισας Γιώργος Μπαρτζώκης, συνήγορος πολυτραυματία επιβάτη στη μοιραία αμαξοστοιχία, με αίτηση που κατέθεσε χθες στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Κάναμε μια αναφορά-καταγγελία προς τον ανακριτή για τις συνθήκες του δυστυχήματος των Τεμπών, όπου του δώσαμε πληροφορίες για κάποιες εκατέρωθεν μηνύσεις και αγωγές που έγιναν μεταξύ υπαλλήλων του ΟΣΕ Λάρισας σχετικά με ερωτικές περιπτύξεις τους εντός σταθμαρχείου Λάρισας και ειδικότερα του σταθμαρχείου Μεζούρλο. Αυτές οι αγωγές είχαν συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023, ακριβώς έναν μήνα πριν από το δυστύχημα των Τεμπών, όπου μέσα σε αυτές τις αγωγές περιγράφονται προφανώς η ακαταστασία των σταθμαρχών και των υπαλλήλων, οι ερωτικές περιπτύξεις τους, γιατί μάλωσαν μεταξύ τους για να γίνουν οι αγωγές και να τις δημοσιοποιήσουν. Αυτό το παρακολούθησαν διάφοροι εντολείς μου σε δημόσια συνεδρίαση και μου το κατήγγειλαν» δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκης στην «Espresso». Στην αναφορά του καλεί τον ανακριτή «να ζητήσει να έρθει σε γνώση του το υλικό της δημόσιας συνεδρίασης του Πρωτοδικείου Λάρισας που εμπλέκει τους σταθμάρχες αυτούς».

Μοιραία μετωπική σύγκρουση

«Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει στην κατεύθυνση ερευνών για την αιτία που ο μοιραίος σταθμάρχης δεν είχε πλήρη οριοθέτηση του χώρου του σταθμαρχείου και δεν παρακολουθούσε τον πίνακα κυκλοφορίας που χτυπούσε επί 12 λεπτά κόκκινο, δηλαδή προέβλεπε τη μοιραία μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων. Η πληροφορία μάς προήλθε από παρακολουθούντες δημόσιας συνεδρίασης του Πρωτοδικείου Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023, σε αγωγή μάλλον προσβολής προσωπικότητας που είχαν μεταξύ τους εργαζόμενοι του ΟΣΕ Λάρισας σε υπόθεση σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ τους στον δεύτερο σταθμό Λάρισας το Μεζούρλο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ένα μέλος ενάγων ή εναγόμενος είναι η σταθμάρχης Λάρισας, η οποία και γνωρίζουμε ότι έδωσε κατάθεση ενώπιόν σας» καταγγέλλει στην αναφορά του ο δικηγόρος, ζητώντας να ερευνηθεί η υπόθεση σε σχέση με τις ευθύνες του προφυλακισμένου σταθμάρχη που είχε βάρδια τη μοιραία νύχτα και δεν είδε στον τοπικό πίνακα ότι τα δύο τρένα κατευθύνονταν αντίθετα στην ίδια γραμμή…

«Πιστεύουμε ότι ο μοιραίος χώρος των σταθμών Λάρισας χρησιμοποιούνταν και για ερωτικές συνευρέσεις εργαζομένων και άλλων, και ίσως αυτό να επέτεινε ως αποτέλεσμα παραλήψεων και δίνει τη μη εξήγηση των πρώτων ανωτέρω που σας αναφέραμε περί μη προσοχής του σταθμάρχη προς τον πίνακα ελέγχου κυκλοφορίας» υποστηρίζει ο δικηγόρος.

Καταλήγοντας, ζητεί από τον ανακριτή να συσχετίσει την υπόθεση των οργίων στο σταθμαρχείο Μεζούρλο, με τη μαρτυρία της καθαρίστριας κυρίας Γεωργίας, που «πρώτη μίλησε για κουρτίνες κλειστές στο σταθμαρχείο, μουσική, πάρτι και άφθονο αλκοόλ και φωτορυθμικά μέσα στον χώρο εργασίας των σταθμαρχών» επισημαίνει στην αναφορά-καταγγελία ο κ. Μπαρτζώκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This