«Συγνώμη» από τους διοργανωτές του Waterboom Festival, για το χάος με τα δακρυγόνα

Είναι σε συνεργασία με τις αρχές ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι

Must Read

Παρ ολίγον τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, στο Waterboom Festival! Φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν pop stars, τράπερ και influencer, με την πλειοψηφία του κόσμου που το παρακολουθεί να είναι μικρά παιδιά και νέοι.

Κύρια στοιχεία του το νερό και η μουσική, καθώς νερομαχίες και «εκρήξεις» κανονιών νερού σημειώνονται κατά τη διάρκεια των συναυλιών.

Φέτος όμως είχαμε σοβαρά παρατράγουδα, αφού άγνωστοι κατάφεραν να περάσουν μέσα στο ΟΑΚΑ καπνογόνα και δακρυγόνα και τα έριξαν στο πλήθος. Αυτό που ακολούθησε ήταν στιγμές χάους, με χιλιάδες παιδιά να τρέχουν να γλιτώσουν, να φωνάζουν «βοήθεια» και μερικά να λιποθυμούν.

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε συγνώμη, ανάρτησαν οι διοργανωτές, τονίζοντας πως βρίσκονται σε συνεργασία με τις αρχές ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This