Κολωνός: Ο Μίχος παραμένει ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στη 12χρονη και στους 38 κακοποιητές της που έχουν συλληφθεί

Ο 63ρονος «σάτυρος» της Ομόνοιας προσπαθεί μάταια να ξεγλιστρήσει, επιμένοντας πως η ανήλικη τον μπερδεύει με άλλον...

Must Read

Ένας 32χρονος από το Πακιστάν και ένας 43χρονος από την Αλβανία είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, με την Αστυνομία να επισημαίνει πως ετοιμάζει χειροπέδες και για άλλους εμπλεκόμενους.

Ως εκ τούτου, η λίστα των κακοποιητών του ανήλικου κοριτσιού, μεγαλώνει διαρκώς, αποτελούμενη, μέχρι στιγμής, από 38 άτομα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πολυσυζητημένος 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, καθώς και ένας πρώην διοικητής της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τις δύο τελευταίες καταθέσεις 12χρονης.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται σταθερά στο «επίκεντρο» του κυκλώματος μαστροπείας με θύμα την ανήλικη, καθώς όλους, σχεδόν, τους κακοποιητές της τούς γνώρισε μέσω εκείνου.

  • Παιδοψυχολόγος: Όλες οι γνωριμίες γίνανε από εκείνον; (ενν. το Ηλία Μίχο)
  • 12χρονη: Ναι
  • Παιδοψυχολόγος: Του μιλούσες ότι «γνώρισα κάποιον εκεί» και εκείνος σου έλεγε «πήγαινε ζήτα του το τηλέφωνο»;
  • 12χρονη: Όταν πήγαινα κάπου και του έλεγα είμαι εκεί, για παράδειγμα, μου έλεγε «πήγαινε εκεί και ζήτα το τηλέφωνο».
  • Παιδοψυχολόγος: Για όλους αυτούς που αναφέρεσαι οι γνωριμίες γίνανε το καλοκαίρι;
  • 12χρονη: Ναι. Είναι ένας που μπορώ να σας δείξω που μένει, το σπίτι του αλλά δεν ξέρω τίποτα νομίζω μένει στον δεύτερο, τρίτο όροφο αλλά δε θυμάμαι καν, τίποτα. Μόνο αν τον δω σε φωτογραφία.

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι τέσσερις που συνελήφθησαν την Πέμπτη

Στο μεταξύ, ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι που είχαν συλληφθεί την Πέμπτη για τα ραντεβού τους με το 12χρονο κορίτσι. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, με την κατηγορία πως είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο.

Όλοι τους έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 27/6, όπου θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης μετά από συμπληρωματική κατάθεση -η έβδομη κατά σειρά- που έδωσε η 12χρονη, η οποία αναγνώρισε και τους τέσσερις κατηγορούμενους. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This