Εκλογές 2023: Στις 19:00 το Exit Poll

Αφού κλείσουν οι κάλπες, θα δοθεί η πρώτη εικόνα

Must Read

Έξω από τα εκλογικά κέντρα της χώρας έχουν στηθεί από νωρίς το πρωί κάλπες του πανελλαδικού Exit Poll που θα δώσει την εικόνα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 και τα τηλεοπτικά κανάλια θα μεταδώσουν ταυτόχρονα το αποτέλεσμα του Exit Poll για τα ποσοστά των κομμάτων και το ποιοι θα μπουν στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι το exit poll διεξάγεται από κοινού από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO.

Το exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse), ενώ στο κοινό exit poll θα συμμετέχει και το Action24.

Σημειώνεται ότι το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20:30 ενώ η μάχη για τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε επίσης:

Εκλογές 2023: Η μειωμένη συμμετοχή και η… έκπληξη στα Exit Polls – Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This