Κρήτη: Αναβιώνει το ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα 37χρονη γυναίκα και την 3χρονη κόρη της

Must Read

Αναβιώνει στις 18 Σεπτεμβρίου στις δικαστικές αίθουσες της Κρήτης, το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, με θύματα την 37χρονη Όλγα και την μόλις 3 ετών κόρη της.

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα, το παιδί καθόταν πίσω σε παιδικό καθισματάκι. Ωστόσο, σε σύγκρουση με αγροτικό όχημα, σε διασταύρωση, κόπηκε ακαριαία το νήμα της ζωής τους. Ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της 37χρονης Όλγας.

Αστυνομικοί εκτιμούν πως το αγροτικό είχε αναπτύξει ταχύτητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός οδηγός του αγροτικού οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα της 37χρονης, είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητό ήταν ασφαλισμένο. Αν και μετά το τροχαίο το κοντέρ του αγροτικού οχήματος στο οποίο επέβαιναν μέσα οι δύο αλλοδαποί είχε σταματήσει στο μηδέν, αστυνομικοί της τροχαίας, εκτιμούν πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Τον Σεπτέμβριο, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια. Η δεύτερη κατηγορία αφορά στον τραυματισμό που υπέστη ο Πακιστανός που ήταν συνοδηγός στο αγροτικό όχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This